Hur mycket tjänar man på mc?

Innehållsförteckning

Hur mycket tjänar man på mc?

Hur mycket tjänar man på mc?

Från och med 17 år: 16 798 kr per månad eller 97,09 kr per timme. Från och med 18 år: 17 527 kr per månad eller 101,31 kr per timme. Från och med 19 år: 18 985 kr per månad eller 109,74 kr per timme. Minimilönerna för perioden till och med fastställs av parterna i mars 2021.

Hur mycket tjänar man som 16 åring på McDonalds?

16-17 år minst 74 kronor/timme. 18-19 år minst 90 kronor/timme.

Hur mycket tjänar en arbetsledare på McDonalds?

Marknadslönen för restaurangchefer ligger 2021 mellan 34 000 och 42 000 kronor per månad vid en lägre svårighetsnivå. Vid en högre svårighetsnivå ligger marknadslönen på 45 000 kronor och uppåt.

Vad krävs för att jobba på McDonalds?

I mmin åsikt är köket den mest stressiga och jobbigaste position man kan vara på Mcdonalds. Köket är inte längdanpassat och man får dålig hälsa av ångorna och brännskadorna från grillen. Man gör konstant någonting och kan aldrig ta en stund att andas. Sen är det en väldig hieraki i företaget.

Hur mycket får du i lön på Espresso House?

Lönen var 22 000 kr + bonus. Bonusen var på 1500 kr x2 och baseras på att man ska sätta omsättningsmålet och hålla personalkostnaderna inom budget.

Hur mycket tjänar man om man jobbar på max?

Lön: Minimilön för vuxna restaurangbiträden är 21 042 kr. Nyanställda på Max är oftast under 20 år och genomsnittlig ingångslön för dem är 15 500 kr. Restaurangchefer på Max tjänar i snitt 28 840 kr.

Har McDonalds kollektivavtal?

McDonald's har vi kollektivavtal med både HRF och Unionen. Kollektivavtalet reglerar vilken lön du får, där bland annat ålder och erfarenhet har betydelse. Den som vill utvecklas på McDonald's och gör ett bra jobb har en bra löneutveckling.

Vad innebär det att jobba på McDonalds?

Att det är personer med ett öppet och positivt sätt och en hyfsat god uppfostran underlättar mycket i arbetsgruppen. För många som börjar jobba på McDonalds är det första jobbet. Som arbetsgivare är det en fördel att få forma dem och tala om för dem hur det fungerar på en arbetsplats, anser Eva Dunér.

Hur mycket tjänar man på att jobba på Mcdonalds?

Timlönen i dag: 109 kronor.

Vad gör en arbetsledare på Mcdonalds?

Som medarbetare är arbetet på Mc Donalds simplare, då medarbetarna alltid blir tilldelade en varsin position inför varje skift och har oftast inga övriga ansvar. Men som skift/arbetsledare är jobbet hårdare, du har ensamt ansvar över restaurangen, medarbetarna, matsäkerheten och alla misstag är på ditt ansvar.

Relaterade inlägg: