Vad får man med Apple TV+?

Innehållsförteckning

Vad får man med Apple TV+?

Vad får man med Apple TV+?

Apple TV+ är en streamingtjänst med Apple Originals-produktioner, bland annat prisbelönta serier, fängslande drama, banbrytande dokumentärer, komedier och underhållning för barn. Varje månad kommer nytt Apple Originals-innehåll.

Kan inte aktivera Apple TV?

Uppdatera till den senaste versionen av iOS. Logga in på iCloud med ditt Apple-ID och aktivera tvåfaktorsautentisering för ditt Apple-ID. Aktivera iCloud-nyckelring i iCloud-inställningarna. Aktivera Bluetooth och anslut till ditt wifi-nätverk.

Kan inte köpa Apple TV?

Så här skaffar du Apple TV-appen eller Apple TV+-appen Gå till enhetens appbutik och hämta Apple TV-appen eller Apple TV+-appen. Ser du inte appen du försöker hitta kan du kontrollera om enheten är kompatibel. Öppna Apple TV-appen eller Apple TV+-appen och välj Börja titta. Gå till Inställningar och välj sedan Konton.

Hur fungerar Apple TV 4K?

Apple-TV fungerar som en digital videobutik och har samtidigt tjänsten iTunes och den trådlösa överföringssystemet AirPlay installerade. Andra appar som är förinstallerade är bland annat Netflix, Viaplay och TV4 Play. Varje gång en ny app släpps så installeras den automatiskt på din Apple-TV, vilket är väldigt bekvämt.

Hur fungerar Apple TV dosan?

Precis som på en iPad eller en iPhone finns på Apple TV en appväljare. Den aktiveras genom att dubbeltrycka på hemknappen på fjärrkontrollen. Använd sedan styrplattan för att bläddra bland apparna. För att tvångsavsluta en app navigerar du till den och sedan drar uppåt över styrplattan.

Relaterade inlägg: