Vad ingår i villkoren för medlemskap på Facebook?

Innehållsförteckning

Vad ingår i villkoren för medlemskap på Facebook?

Vad ingår i villkoren för medlemskap på Facebook?

Istället för att betala för att använda Facebook och de andra produkterna och tjänsterna som vi erbjuder godkänner du, genom att använda de Facebook-produkter som omfattas av föreliggande villkor, att vi kan visa dig annonser som företag och organisationer betalar oss för att marknadsföra i och utanför Facebook- ...

Vem kan läsa mina inlägg på Facebook?

Under ditt namn trycker du på målgruppsväljaren (exempel: Vänner). Tryck på cirkeln till höger om målgruppen som du vill ska se ditt innehåll (exempel: Vänner, Offentligt eller Bara jag). Ta reda på mer om de målgrupper du kan välja på Facebook.

Vad får Facebook göra med mina bilder?

Men genom att godkänna användarvillkoren ger du just Facebook och Instagram rätten att använda allt material du publicerar utan att de behöver betala något för det. Förvisso utan ensamrätt men ändå … Dessutom gäller detta i hela världen och de kan även låta en tredje part använda dina bilder.

Vem styr svenska Facebook?

– Det går att styra, säger Facebooks chef i Sverige Sam Rihani.

Hur blir man medlem i en Facebookgrupp?

Om du vill gå med i en grupp som din sida, gå in på Facebook på en dator. Tryck på på menyn längst upp. Skriv namnet på den grupp du letar efter. Tryck på gruppens namn i resultaten och tryck på Gå med i grupp.

Hur går jag med i en grupp på Facebook?

Hur går jag med i en Facebook-grupp som min profil eller som min...

  1. Tryck på längst upp på skärmen.
  2. Skriv namnet på den grupp du letar efter.
  3. Tryck på gruppens namn i resultaten och tryck på med i grupp.

Vad ser andra på Facebook?

Du kan se hur din profil ser ut för personer på Facebook som du inte är vän med. Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Tryck på och välj sedan Visa som. Stäng Visa som genom att trycka på Stäng högst upp.

Varför ska man ha Facebook?

Facebook och andra sociala medier kan vara utmärkta verktyg för att hålla kontakten med människor på distans och hålla sig uppdaterad på vad som händer i världen.

Varför går det inte att ladda upp bilder på Facebook?

Se till att du har en stark WiFi- eller nätverksanslutning. Testa att ladda upp originalfotot istället för en redigerad version. Kontrollera storleken på fotot. Vi rekommenderar att du laddar upp foton under 15 MB.

Relaterade inlägg: