Vad ska man ha i BB-väskan?

Innehållsförteckning

Vad ska man ha i BB-väskan?

Vad ska man ha i BB-väskan?

Packa BB-väska - checklista inför BB

  • Mobil och mobilladdare! ...
  • Flip-flops eller andra tofflor. ...
  • Mjuka kläder. ...
  • Amningstopp eller amningslinnen. ...
  • Amningskupor. ...
  • Bröstvårtskräm. ...
  • Toalettsaker som tandborste, tandkräm och duschtvål.

Får man blöjor på BB 2021?

Tvätt-/våtservetter – det kan finnas tvättlappar på BB som ni får låna, men det kan vara bra att packa med i väskan för säkerhets skull. Ett par blöjor för hemfärden – som sagt man vet aldrig när olyckan är framme.

När ska man packa väskan?

Packa gärna din förlossningsväska minst två veckor innan bebisen förväntas komma.

Hur mycket blöjor ska man ta med till BB?

Blöjor till barnet. Det behövs vanligtvis inte särskilt många blöjor under BB-tiden, ett litet paket brukar räcka gott och väl.

Får man blöjor på BB Stockholm?

Utöver vården i samband med födelsen så står vi för måltider, handdukar, lakan, bindor och blöjor. Vi tar inte emot kontanter, betala gärna med kort.

Hur länge får man vara kvar på BB?

Du har barnet hos dig och här får ni hjälp med eftervård, barnskötsel och amning i en lugn och trygg miljö. Det är bra att stannaBB i 48 timmar efter förlossningen även om allting är bra med dig och barnet. Men ni kan också välja att åka hem redan efter sex timmar.

Hur många ombyten ska man ha med till BB?

Allt till bebisen De där dagarna på BB trivs bebisen oftast bäst hud mot hud i bara blöjan. Så du behöver inte packa ner en jättegarderob, men däremot 2-4 ombyten. Lägg också en mjuk filt på listan (favorit just nu!).

När packa BB väska familjeliv?

När ska man packa BB-väskan? När det väl är dags att föda så kan det gå fort, därför kan det vara skönt att förbereda sin BB-väska en tid innan BF. Med en färdigpackad BB-väska så slipper man oroa sig över att man glömt något viktigt när det väl är dags att åka in. Från vecka 30 är det bra att ha BB-väskan redo.

Relaterade inlägg: