Varför får man inte sälja bröstpump på Facebook?

Innehållsförteckning

Varför får man inte sälja bröstpump på Facebook?

Varför får man inte sälja bröstpump på Facebook?

Det enda som är okej att säljaFacebook under kategorin Vårdprodukter är tillbehör för livsstil och fitness. Till exempel träningsklockor. Det är förbjudet att sälja termometrar, första hjälpen-paket, bröstpumpar och skenor för fysiska skador.

Varför får man inte sälja djur på Facebook?

Vi är dock en global plattform och tar säkerheten på mycket stort allvar, så vi tillåter inte försäljning av levande djur eller produkter som rått kött, hudar och ägg på Marketplace, eftersom vi inte kan garantera djurens välbefinnande eller garantera att dessa produkter är säkra.”.

Varför kan jag inte sälja på Facebook?

Om du ser Det finns problem med din produkt bredvid din annons godkändes den inte eftersom den bryter mot våra handelspolicyer. Andra personer på Marketplace kan inte se denna annons.

Vilka regler gäller på Marketplace?

2.8 Du får inte ge ut Ditt konto eller Dina lösenord till andra användare. Du kan inte ha fler än ett konto. 2.9 För att registrera Dig måste Du skapa ett användarnamn (“Display Name”) som Du väljer själv och som syns på Marketplace. 3.1 Du får inte samla eller spara uppgifter om andra användare utan deras godkännande.

Vad får man inte sälja på Marketplace?

Vad får inte säljas på Facebook?

  • Inte en verklig vara: Allt som inte är en fysisk produkt som är till salu. ...
  • Tjänster: Det är inte tillåtet att sälja tjänster (exempelvis städning) på Marketplace. ...
  • Beskrivning och foto matchar inte: Fotot på varan måste motsvara annonsens beskrivning och titel.

Får man sälja kopior på Facebook?

Att sälja kopior bryter bland annat mot upphovsrättslagen och varumärkeslagen. Den som har upphovsrätt till ett verk har också rätt att bestämma över verket, det vill säga huruvida fler exemplar av verket ska framställas och distribueras på marknaden.

Får man sälja katt på Facebook?

Djur till salu: Det är inte tillåtet att sälja djur på Marketplace eller i köp- och säljgrupper. Detta omfattar inlägg om djur för adoption.

Vad är Marketplace Facebook?

Marketplace är lite som Blocket men inbyggt i Facebook och gratis att lägga upp dina annonser. Du kan skapa annonser för att sälja dina prylar, där du beskriver dem, lägger till bilder och sätter ett pris. Precis som på Blocket utförs inga transaktioner på Marketplace utan du får kontakta säljare och komma överens.

Hur betala på Marketplace?

Lokal upphämtning på Marketplace Överför inte pengar direkt till säljarens bankkonto. Erbjud istället betalning genom en P2P-betalningssida, till exempel PayPal eller att skicka och ta emot pengar i Messenger.

Hur ta bort Marketplace?

För att slå på eller stänga av dina Marketplace-aviseringar måste du använda Facebook-appen. Tryck på längst upp till höger på Facebook. Bläddra ned till Hjälp och inställningar och tryck sedan på Inställningar. Bläddra ned och tryck på Aviseringsinställningar nedanför Aviseringar.

Relaterade inlägg: