Kan man skicka godis till England?

Innehållsförteckning

Kan man skicka godis till England?

Kan man skicka godis till England?

Det är förbjudet att skicka nedanstående varor, inklusive farligt gods, till alla länder som Paket.se leverar till. ... Exempel på dessa särskilda regler kan vara att: USA tillåter inte import av livsmedel samt alkohol. Kina tillåter inte import av trä som inte är specialbehandlat.

Hur lång tid tar det att skicka ett paket till England?

Hur lång tid det tar att skicka paket till England beror på vart i England du skickar. Ledtiden varierar mellan 1-7 dagar, men med våra expresstjänster kan ditt paket vara framme i London imorgon!

Hur mycket kostar frakt till England?

Skicka paket till England – Prisexempel

  • 5 kg till London. 338 kr.
  • 10 kg till Manchester. 355 kr.
  • 15 kg till Birmingham. 366 kr.
  • 20 kg till Leeds. 384 kr.
  • 30 kg till Nottingham. 448 kr.
  • 35 kg till London. 482 kr.

Kan man skicka brev till England?

När du köper frakt till Storbritannien är paketet nästan alltid spårbart, oavsett hur stort eller litet du skickar. Enda undantaget är om du vill skicka ett rekommenderat brev. ... Skriv in det postnord.se eller i appen PostNord, så kan du följa ditt paket hela vägen till mottagaren.

Får man skicka kakor till England?

Skickar du innehåll som inte är tillåtet kan det stoppas av PostNord eller av tullen om det skickas utanför EU. Försändelser som flygs kan ha särskilda begränsningar gällande vad som är tillåtet. ... Läs mer om vad som gäller när du ska skicka Farligt gods och Begränsad mängd med PostNord.

Hur lång tid tar det att skicka ett brev till England?

1:a-klassbrev utrikes som skickas inom EU kommer fram inom 2–5 dagar.

Hur skickar man post till England?

Använd verktyget Skicka Direkt när du ska skicka paket till Storbritannien. Där får du hjälp med att välja rätt tjänst till rätt pris och få med rätt tullblankett.

Relaterade inlägg: