Vad menas med nyckelkund?

Innehållsförteckning

Vad menas med nyckelkund?

Vad menas med nyckelkund?

Nyckelkund är ett kunderbjudande som ska göra vardagen lite enklare och dina tjänster hos oss bli lite billigare. Nu beror det ju lite på vilka tjänster du har och vad du utnyttjar. Det som ingår i dessa 39:- är ett bankkort MasterCard, Betal- och kreditkort MasterCard och Internetbankens betalatjänst.

Vad ingår i Premiumkund Swedbank?

Som Premiumkund får du: Egen licensierad rådgivare Som Premiumkund har du tillgång till våra mest kvalificerade rådgivare med begränsat antal kunder och med kompetens och befogenheter att ge dig råd i alla typer av placeringsfrågor.

Är Swedbank gratis?

Du som är mellan 18-21 år får du kostnadsfritt konto, bankkort, Betal- och kreditkort Mastercard och tillgång till internetbank, app och swish.

Vad kostar Kort på kort Swedbank?

Vad kostar det att få ett bankkort med egen bild på? Priset är 100 kr per bild. Detta debiteras det konto som kortet är anslutet till och debiteringen görs i samband med att kortet skickas för tillverkning. För innehavare av bankkort Mastercard ung är priset: 0 kr.

Vad ingår i Swedbanks nyckelkund?

Nyckelkund

  • Internetbank, app och Swish.
  • Bankkort och betal - och kreditkort.
  • Personlig service via telefon.

Vad menas att man är nyckelkund hos Swedbank?

Förmåner till dig som är Nyckelkund

  • Upp till 20 % rabatt på sakförsäkringar. Försäkrar du både bilen och hemmet kan du upp till 20 % rabatt på alla tecknade försäkringar. ...
  • Ingen uppläggningsavgift på de här krediterna: ...
  • Betal- och kreditkort Mastercard. ...
  • Extra förmån för dig som student – tre månaders fri hemförsäkring.

Vad innebär det att vara nyckelkund på Swedbank?

Betala dina räkningar, teckna försäkringar, starta ett sparande och sköt övriga bankärenden när det passar dig. Betaltjänsten ingår utan kostnad. Du får ett Bankkort Mastercard som är kopplat till ett Nyckel- konto.

Vad kostar telefonbanken Swedbank?

Pris. Vår telefontjänst kostar ingenting. Du betalar till din teleoperatör för uppkoppling och samtalstid.

Vad kostar internetbetalning?

Internetbetalning kostar 175 kronor per år, men ingår utan kostnad i våra kundpaket.

Hur mycket kostar det att ha ett kort?

Vissa bankkort har ingen årsavgift, medan andra kostar 300 kronor om året. En del har ett par procents valutapåslag medan andra inte har någon alls. Faktum är att våra vanligaste bankkort skiljer sig stort åt i pris och villkor, vilket kan göra en markant skillnad i plånboken över tid.

Relaterade inlägg: