Vad kostar det att hämta Big Bag?

Innehållsförteckning

Vad kostar det att hämta Big Bag?

Vad kostar det att hämta Big Bag?

Säckarna kostar 170 kr/st. Till det tillkommer en utkörningsavgift på 124 kr.

Vad får man slänga i hyrd container?

Väljer du att hyra en container för trädgårdsavfall (komposterbart) får du slänga följande material. OBS! Containern får ej innehålla farligt avfall, elektronik, flytande avfall, matavfall, hushållsavfall, jord, betong, tegel, grus eller singel.

Hur frakta bort jord?

Se till att sina säckar är fyllda, förslutna och placerade enligt våra allmänna villkor och tänk på att de måste vara placerade max 8 meter från farbar väg. Fyllnadsmassor, så som t. ex. sand, jord, grus etc, får endast slängas i Smallsäcken och Mediumsäcken.

Vad kostar sortera?

Du kan antingen köpa dina säckar hos någon av våra återförsäljare eller så beställer du den direkt här på hemsidan, vi kan då leverera önskat antal säckar direkt hem till dig. Leveransen är kostnadsfri och du betalar samma pris för säckarna som du gör hos din återförsäljare.

Var köpa Big Bag?

BIG BAG Säck Large - köp på HORNBACH.se.

Hur forsla bort jord?

I många fall åker man ut med en lastbil med kran när ma n kör bortforsling. Det smidiga med kran är att de kan sträcka sig väldigt långt och har en styrka som gör att de kan greppa om tungt avfall. Om det är mycket avfall såsom stammar, grova grenar och stubbar är lastbil med kran ett bra fordon att använda sig av.

Vad kostar det att schakta bort jord?

Om du ska anlita någon för att schakta din tomt kan du räkna med att det kommer kosta 2000–4000 kr/kvm tomt som ska schaktas. En normalstor villatomt om 1500 kvm där en normalstor tillbyggnad om 50–100 kvm ska byggas brukar markarbetet kosta mellan 70 000–80 000 kr och ta ungefär 2–3 veckor att utföra.

Vad kostar det att köpa en container?

Priser containerpaket*
MaterialSmallLarge
Avfall till sortering4 388 kr7 047 kr
Gips3 723 kr5 983 kr
Grovt brännbart2 793 kr4 654 kr
Behandlat trä2 261 kr3 324 kr

Relaterade inlägg: