Vad gör en administrativ samordnare?

Innehållsförteckning

Vad gör en administrativ samordnare?

Vad gör en administrativ samordnare?

I rollen som administrativ samordnare utgör du ett administrativt stöd gentemot flera olika uppdragsgivare inom organisationen, och förväntas göra det på ett självgående sätt.

Vad gör en samordnare inom skolan?

En samordnarutbildning är för dig som leder en grupp eller ett projekt, eller på något annat sätt är en informell ledare. Det viktigaste du behöver lära dig som samordnare är hur du genom kommunikation och planering kan uppnå önskat resultat.

Vad innebär det att vara koordinator?

Som koordinator jobbar du någonstans ute i organisationen och stöttar upp i olika frågor. Det kan antingen vara rena bemanningsfrågor där du har koll på hur många personer som finns tillgängliga i era olika yrkeskategorier och som kan sättas in på olika uppdrag.

Vad tjänar en administrativ samordnare?

Som oerfaren administratör kan du räkna med en ingångslön från strax över 20 000 kr/månad. Med utbildning ca 25 000 kr/månad. Men har du specialisering, större ansvar och gedigen erfarenhet kan lönen ligga upp mot 35 000 kr/månad.

Vad gör en administrativ handläggare?

Handläggare är i grunden Administratör. ... Handläggare har en bredd av arbetsuppgifter, beroende på bransch, men vanligtvis hanterar man ärenden, utreder, bedömer och fattar beslut men kan även ha administrativa arbetsuppgifter.

Vad gör en administrativ konsult?

Som administratör arbetar du med att assistera eller ger service till en eller flera personer, exempelvis en chef, en avdelning med handläggare eller försäljare. ... Administratörer kan också arbeta som receptionister och/eller hantera viss bokföring, fakturering och följesedlar.

Vad gör en samordnare inom LSS?

Som samordnare kommer du att arbeta som stödassistent ute i verksamheten, ibland mer och ibland mindre beroende på läget i verksamheten. Detta innebär att du kommer vara med och skapa förutsättningar för trygghet, personlig utveckling och goda levnadsvillkor genom att erbjuda stöd och service till kunderna.

Vad gör en samordnare inom hemtjänst?

Som samordnare tar du emot beställningar av hemtjänstinsatser och trygghetslarm samt planerar beställda insatser i stadens planeringssystem. Du gör även uppföljning av beställda och utförda insatser samt godkännande av arbetspass i ParaGå webb.

Vad gör en Avtalskoordinator?

Är du en noggrann person som har ett tekniskt intresse och trivs med administration kan det här vara den rätta utmaningen för dig! Vad kommer rollen att innebära? ... Det arbetet innebär att skapa överenskomna avtal, beställa rätt licenser hos vår leverantör samt i våra system administrera detta.

Vad är en koordinator inom sjukvården?

Koordinatorns uppgifter är att boka in undersökningar som finns i SVF och säkerställa att beställda undersökningar genomförs utan onödig väntan för patienten. Koordinatorn ska följa tillgänglighet och aktuella väntetider i cancervården. medicinsk information, stöd eller det finns frågor som rör vården i övrigt.

Relaterade inlägg: