Vad för någon bensin i Crossen 4 takt?

Innehållsförteckning

Vad för någon bensin i Crossen 4 takt?

Vad för någon bensin i Crossen 4 takt?

Alltså - ren bensin i tanken, högkvalitets olja i motorn och en transmissions olja i vxllådan. Och håll koll på nivåerna och bytesintervall (för oljor och oljefilter). 2 takts oljan i en 4-t kan ju va bra om man tycker de é skoj att röret sotar igen:P.

Vilken bensin till 4 takt gräsklippare?

Bränsle för din gräsklippare eller kraftutrustning för utomhusbruk måste uppfylla dessa krav:

  • Rent, friskt, blyfritt.
  • Minst 87 oktan/87 AKI (91 RON). ...
  • Bensin med högst 10 % etanol (gasohol) eller högst 15 % MTBE (metyltertiärbutyleter) är godtagbar.

Hur blandar man 4 takts bensin?

Blanda alltid bensin och olja i en smutsfri behållare godkänd för bensin. Börja alltid med att fylla i hälften av bensinen som ska tillblandas. Fyll därefter i hela oljemängden. Blanda (skaka) bränsleblandningen.

Vilken bensin till 4 takts båtmotor?

För fyrtaktsmotorer finns det särskild alkylatbensin (T4) att köpa. Innan man använder alkylatbensin i nyare båtmotorer bör man först ha ett godkännande från båtmotortillverkaren. Den mer komplicerade tillverkningen samt de små volymerna gör att alkylatbensinen trots skattesubvention är dyrare än vanlig bensin.

Vilken bensin till Fiddy?

Jag körde med vanlig 95 oktan från macken i min Exxo, funkade klockrent. Vilken olja du ska ha står i manualen du fick med (om du inte köpte den beggad. Jag körde med biltemas syntet och även den funkade klockrent.

Vilken bensin till 4 takt moped?

Motorcyklar och mopeder samt andra mindre motorer Om motorn eller fordonet inte är godkänt för E10 ska du alltid använda E5.

Vilken bensin Stiga gräsklippare?

Du kan tanka din gräsklippare med all bensin som har en oktan högre än 87, men i Sverige är det lägsta just 95 oktan. Bensinen du tankar ska vara blyfri och ren för att inte skada gräsklipparens motor. Men köper du bensin på en bensinstation i Sverige behöver du aldrig oroa dig över att bensinen inte skulle vara ren.

Vilken bensin till båtmotor Suzuki?

Samtliga Suzuki 4-takts utombordare är godkända för E10. När det gäller äldre 2-taktsmotorer så är motorer från 1995 godkända för E10. Vi hänvisar även till motorns instruktionsbok. Om ägaren är osäker på årsmodell och/eller saknar instruktionsbok till den aktuella motorn rekommenderar vi i så fall E5 (98 oktan).

Hur mycket bensin drar en fiddy?

Hur snabbt går en Fiddy orginal? Kvalitet? [1] 2 3
2006-07-25, 00:59#14
Sponsorn Medlem Medlem sedan: GP, en fiddy 125 drar faktiskt en gilera :P även fast den går i 90,
2006-07-25, 10:16#15

Relaterade inlägg: