Vad förväntar du dig av tjänsten?

Innehållsförteckning

Vad förväntar du dig av tjänsten?

Vad förväntar du dig av tjänsten?

3. Vad har du för förväntningar på det här jobbet? En stor del av en framgångsrik arbetsmiljö är bra kommunikation, och en viktig faktor i den kommunikationen är att man måste veta vad som förväntas av en, och av alla andra i teamet.

Vad ser du dig själv om fem år?

Vad är det arbetsgivaren letar efter? Hur beskrivs tjänsten? Och hur matchar tjänsten dina tankar om ditt framtida arbetsliv? Beroende på vilken bransch du söker dig till så kan det ju även vara intressant att leka med tanken ”vilka nya typer av yrken finns om fem år?” Kanske är ett av dem dina?

Vad ska man svara på varför ska vi välja just dig?

Berätta varför du är entusiastisk och vill ha jobbet. Du kan exempelvis lyfta fram att du har drömt om att inneha den här tjänsten sedan barnsben, eller att du har specifika intressen som passar väldigt bra tillsammans med den tjänst du söker.

Vad gör dig omotiverad?

När en chef inte vet vad som händer eller har koll på sin organisation blir arbetet stressande, vilket skapar omotiverade anställda. Om en anställd drunknar i arbete och en annan tillbringar halva dagen med att ägna sig åt saker utöver arbetet kan det skapa förvirring och osämja.

Hur ser dina personliga mål ut för framtiden?

Beskriv hur du ämnar att uppnå dina mål Om du till exempel vill få en ledarroll i framtiden. Då är det viktigt att du beskriver de steg du har vidtagit eller kommer att ta för att nå dit. Genom att du beskriver din plan visar du exempel på att du har förmågan att tänka analytiskt kring din framtid.

Vad ska man tänka på en arbetsintervju?

Vi har samlat 11 tips på hur du lyckas med arbetsintervjun:

  1. Kunskap = Självförtroende. ...
  2. Klä dig för rollen. ...
  3. Bemästra uppvärmningsfrågorna. ...
  4. Förbered dig för de svåra svåra frågorna. ...
  5. Förbered dig för några brainteasers. ...
  6. Om det behövs, be om en paus. ...
  7. Var ärlig. ...
  8. Big “No-nos”

Relaterade inlägg: