Vad är dina förväntningar på jobbet?

Innehållsförteckning

Vad är dina förväntningar på jobbet?

Vad är dina förväntningar på jobbet?

Lika viktigt som det är att sätta förväntningarna tillsammans med din chef, är det att sätta förväntningarna med ditt team, om du har ett. Du bör vara tydlig med hur du kommer att arbetar de första 90 dagarna, och vad du kommer att leverera när den tiden gått.

Vad lockar dig med den här tjänsten?

Det är viktigt att du under intervjun har övertygande anledningar och bra skäl till varför företaget/organisationen ska anställa just dig och ingen annan! Genom att besvara frågan ”varför vill du ha det här jobbet” på ett bra sätt så kan du lättare övertyga intervjuaren.

Vad förväntar du dig av tjänsten svar?

Tips: Koppla ditt svar på den här frågan till företagets behov och fokusera på att förklara dina dokumenterade resultat på ditt förra jobb. Var specifik och ge ett exempel. Exempel: ”Det jag tyckte bäst om med min senaste tjänst var att jag kunde bidra genom samarbete med andra team.

Vad vill du åstadkomma i arbetslivet på detta jobb?

I framtiden skulle jag också kunna tänka mig att ta på mig mer ansvar och lära mig mer om ledarskap. Jag har haft turen att ha flera riktigt bra chefer på mina gamla jobb, och att själv få utveckla kunskaper inom ledarskap är något jag verkligen skulle vilja.”

Vad är dina framtidsmål?

Vad är dina framtidsmålvad gör du om 5 år? Här vill den som rekryterar veta om dina karriärmål och förväntningar stämmer överens med vad företaget kan erbjuda. De vill veta hur länge du tänker stanna på tjänsten och hur länge du planerar att stanna i företaget.

Vad gör du om fem år?

Viktigt att vilja jobba hos företaget länge Du som ombeds beskriva ditt yrkesliv de kommande fem åren bör vara tydlig med hur du vill utvecklas inom organisationen. Således ska du inte lägga energi på att prata kring dina egna sidoprojekt eller eventuella tveksamheter kring tjänsten.

Vad vill man veta om man ställer frågan Var ser du dig själv om 5 år?

Vad har du för mål? / Var ser du dig själv om 5 år? Med den här frågan vill arbetsgivaren ta reda på vad du har för ambitioner och drömmar när det gäller din karriär. Om du intervjuas för en tillsvidaretjänst kan du säga att du förhoppningsvis har fått tjänsten och trivs jättebra på företaget.

Relaterade inlägg: