Vad har du lärt dig under kursen?

Innehållsförteckning

Vad har du lärt dig under kursen?

Vad har du lärt dig under kursen?

Jag har helt enkelt lärt mig att titta på texter på ett nytt sätt. Sedan har det visat sig att jag personligen har stor nytta av kursen. ... Nu har jag börjat på programmet och det är väldigt mycket tack vara kursen Skriva. Så jag kommer definitivt att ha nytta av kursen.

Vad ser du fram emot kursen?

De kollegor som valt kursen Teori och Konkretion känns alla riktigt motiverade och är ett gäng mycket drivna pedagoger. ... Det andra intresseområdet man mycket tydligt kunde se var “Konkretion”; vi ser fram emot att kunna ta till oss exempel, övningar och resultat för att i praktiken utveckla vår undervisning.

Vad kan jag utveckla som lärare?

Att vara lärare är bl a att kunna växla tempo, ha en god ledarskapsförmåga och vara intresserad av undervisning. En lärare måste ha ämnes-didaktisk kompetens, social kompetens och förmågan att skapa arbetsro och trygghet i klassrummet.

Vad lär man sig i Svenska 1?

Kursen Svenska 1 bygger på grundskolans kunskaper eller motsvarande. Kursen är en kommunal vuxenutbildning på gymnasial nivå. ... Lär dig om språk, skriftlig och muntlig framställning och mycket med på någon av Iris andra kurser i ämnet svenska på gymnasial nivå, vilka är Svenska 2 och Svenska 3.

Vad var bra i den här modulen Vad behöver du arbeta mer med Har du någon fråga till din lärare om kursen är det här ett bra tillfälle?

Innehåll i modulen Processtödet omfattade för lärarna träning i att dokumentera elevens behov av lärande, att ha stöttande dialog med eleverna och att planera undervisning som stärker elevernas förståelse och språkanvändning inför utmanande lärandemål.

Hur tycker du att det gått på kursen utvärdera ditt arbete och reflektera över din insats genom hela kursen?

Kursen har på alla sätt och vis varit välplanerad, väl genomförd och allt har fungerat mycket väl. Alla kursansvariga har också varit mycket hjälpsamma och professionella. Man kan kanske fundera om det är så lyckat att faktiskt ha en så stor variation på de projekt som finns samlade under en och samma kurs.

Relaterade inlägg: