Vad handlar Madicken om?

Innehållsförteckning

Vad handlar Madicken om?

Vad handlar Madicken om?

Life on Junibacken is fun sometimes and sad sometimes. So lucky then that Madicken always fixes everything. Wise and warm adventures follow her as she, with the seven-year-old's big heart, tries to help everyone who has been in trouble. You're Out of Your Mind, Maggie/Film synopsis

Vilket instrument får Pippi i julklapp?

Det blir en lustfylld introduktion till orkestern, hur en tuba, en flöjt eller en fiol ser ut är inte självklart för alla – det får Pippi hjälpa till med. - Som en del av public service har vi möjlighet att nå ut brett även i dessa tider, och i Pippi Långstrumps anda vill vi såklart också göra musik för barnen.

Vad brukar Abbe baka?

Här i Junibacken, i det röda huset nere vid ån bor Madicken. Här bor också mamma och pappa och lilla syster Lisabet, och så Alva förstås. Där inne i Nilssons kök brukar Abbe stå och baka kringlor som tant Nilsson ska sälja på torget.

Var utspelar sig Madicken?

Sjuåriga Madicken och hennes lillasyster Lisabet bor med sin mamma och pappa i villan Junibacken, i utkanten av den lilla staden. Det är 1910- tal och familjen har det gott ställt jämfört med de flesta.

Vilket instrument får Pippi Långstrump i julklapp av alla barn i Pippis jul?

”Det är nog julstjärnan”, sa Lotta.

Var kan man se Emil i Lönneberga?

Emil i Lönneberga | SVT Play.

Relaterade inlägg: