Vad finns lagrat på sim-kortet?

Innehållsförteckning

Vad finns lagrat på sim-kortet?

Vad finns lagrat på sim-kortet?

DreamHawk Android Medlem Men i en smartphone sparas inget på sim-kortet om du inte pushar ut det till simkortet (appen contacts2sim ) . eller så laddar du upp det på ditt Google-konto och sparar det på googles servrar, så att du kommer åt det vart du än är.

Vad händer om jag byter SIM-kort?

Som standard idag sparas kontakter och sms i telefonen. Sen kan det vara så att kontakterna ligger på ditt googlekonto alternativ i telefonen men på simkortet inte så troligt. I värsta fall får du sätt i det gamla kortet igen och kopiera/exportera kontakterna från sim till telefon.

Hur ska sim-kortet sitta?

När du tagit bort ditt SIM-kort från facket letar du reda på skåran i ena hörnet på det nya SIM-kortet. Sätt in det nya SIM-kortet i facket. Det passar endast åt ett håll på grund av skåran. Sätt sedan in facket i enheten i samma riktning som du tog ur det.

Kan man klippa ett sim-kort till Nano?

Klipp mini- eller micro-sim till nano-sim Att klippa till ett nano-sim innebär en ökad risk att klippa i metallkontakterna. Kortet behöver dock inte ta skada av detta så länge chippet i simkortet förblir intakt. Om kortet inte riktigt passar kan du försiktigt fila ned det med hjälp av en nagelfil eller fint sandpapper.

Relaterade inlägg: