Får man bindor på BB?

Innehållsförteckning

Får man bindor på BB?

Får man bindor på BB?

Ta med något du kan ha på BB om du inte vill ha sjukhusskjortan på dig, men också något att ha till hemresan. Bindor – det finns stora bindor att ta av på de allra flesta eftervårdsavdelningar.

Har man med sig blöjor till BB?

Det kan vara bra att ställa in sig på att det kommer vara mycket hud-mot-hud på BB, så kläderna kanske framförallt kommer åka fram den stora dagen för hemgång. ... Liberos blöjor brukar finnas på BB men det är bra att packa ned blöjor för hemfärden.

Vad ska man ta med i BB väskan?

Packa BB-väska - checklista inför BB

  • Mobil och mobilladdare! ...
  • Flip-flops eller andra tofflor. ...
  • Mjuka kläder. ...
  • Amningstopp eller amningslinnen. ...
  • Amningskupor. ...
  • Bröstvårtskräm. ...
  • Toalettsaker som tandborste, tandkräm och duschtvål.

Vilken vecka packa BB väska?

De allra flesta bebisar föds efter vecka 37, så därmed kan BB-väskan vara bra att ha färdigpackad i vecka 35 eller 36.

Vad får man inte glömma i BB-väskan?

Ta med det absolut godaste du vet! Necessär med tandborste, tandkräm, deodorant, läppcerat, torrschampo, bröstvårtskräm (till exempel Purelan eller Dr. Lipp), bindor med hög uppsugningsförmåga och andra hygienartiklar som schampo, balsam och duschkräm (i reseförpackningar).

När packa BB-väska familjeliv?

När ska man packa BB-väskan? När det väl är dags att föda så kan det gå fort, därför kan det vara skönt att förbereda sin BB-väska en tid innan BF. Med en färdigpackad BB-väska så slipper man oroa sig över att man glömt något viktigt när det väl är dags att åka in. Från vecka 30 är det bra att ha BB-väskan redo.

Får man blöjor på BB Danderyd?

Efter förlossningen flyttas du till Hotell BB, som tillhör Danderyds sjukhus förlossning, i Hotell Mörby. Den nyblivna familjen erbjuds stöd i starten med ett nyfött barn. ... Barnet undersöks av barnläkare före hemgång. Förbrukningsmaterial som exempelvis blöjor och bindor finns på vårdrummet.

Hur mycket kläder med till BB?

Allt till bebisen Så du behöver inte packa ner en jättegarderob, men däremot 2-4 ombyten. Lägg också en mjuk filt på listan (favorit just nu!). Ett tips är att välja en filt som du verkligen gillar, då den där filten förekommer på varenda bild från den första tiden.

Relaterade inlägg: