Kan man jobba deltid som polis?

Innehållsförteckning

Kan man jobba deltid som polis?

Kan man jobba deltid som polis?

I polisens arbetstidsavtal finns bestämmelser om period- och veckoplanerad arbetstid samt så kallad kontorsarbetstid. Den som normalt arbetar måndag–fredag och inga helger kan ha flextid. Det finns också möjlighet att arbeta deltid om du till exempel har barn under 12 år.

Vad tjänar en polis i yttre tjänst?

Statistiken visar tvärtom att civila utredare i snitt tjänar mindre än poliser. Medellönen för en civil utredare är 31.305 kronor. Bland utredare som är poliser ligger medellönen på 36.847 kronor.

Vad tjänar en handläggare på polisen?

36 800 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Hur mycket lön får man som polis?

Som heltidsanställd inom polisen har du i genomsnitt en ordinarie arbetstid på 40 timmar i veckan. Du som inte jobbar nätter, veckoslut och helger är ledig på helgdagar som infaller på vardagar.

Vad tjänar en polis 2021?

En Polis i Sverige tjänar i snitt 36 800 kr i månadslön. Lönen för en Polis kan dock skilja sig mycket beroende på vem man är och var man arbetar.

Kan man ha glasögon som polis?

Lämpligt hälsotillstånd Synskärpan ska utan glasögon eller kontaktlinser för båda ögonen var för sig vara minst 0.2 och korrigerad med glasögon eller kontaktlinser minst 1.0.

Vad tjänar man i piketen?

De poliser som arbetar vid piketenheterna i Stockholm och Västra Götaland har ett tillägg på 1750 kronor i månaden, utöver den vanliga lönen. För deras kollegor i Skåne ligger motsvarande summa på 500 kronor.

Relaterade inlägg: