Varför får Marcus Berg spela i landslaget?

Innehållsförteckning

Varför får Marcus Berg spela i landslaget?

Varför får Marcus Berg spela i landslaget?

Han har med sin arbetsvilja, lojalitet mot laget och sitt ledarskap varit en viktig kulturbärare i det svenska herrlandslaget under många år. Jag vill tacka Mackan för fina insatser och önska honom ett stort lycka till framöver.

Var kommer Marcus Berg ifrån?

Torsby, Sweden Marcus Berg/Place of birth

Hur gammal är Marcus Berg?

35 years (Aug) Marcus Berg/Age

Vilka lag har Marcus Berg spelat i?

IFK Göteborg#33 / Forward Sweden national football team#9 / Forward Marcus Berg/Current teams

Hur länge har Berg spelat i landslaget?

Berg landslagsdebuterade den 6 februari 2008 i en mållös match borta mot Turkiet i en träningslandskamp inför EM 2008. Våren 2009 blev Berg uttagen i truppen till VM-kval matcherna mot Danmark och Malta.

Har Berg slutat i landslaget?

I dagarna har flera tongivande spelare i herrlandslaget bekräftat att man avslutar sina landslagskarriärer. Mikael Lustig, Marcus Berg, Sebastian Larsson, Andreas Granqvist och nu senast Gustav Svensson.

Hur många Landslagsmål har Berg gjort?

Marcus Berg, Sverige - 35 år Hans fulla namn är Bengt Erik Markus Berg och hans vanligaste position är anfallare. Han föddes i Torsby, Sverige 17 augusti 1986 och är idag 35 år gammal. Totalt har han spelat 90 matcher i landslagströjan, och gjort 24 mål.

När är Berg spelklar?

IFK Göteborg får nu till höstsäsongen in två mycket meriterade nyförvärv i form av Oscar Wendt och Marcus Berg, som båda blir spelklara till den 15 juli. De kommer alltså inte att vara med mot Elfsborg och inte heller mot Östersund den 11 juli.

Hur gammal e Zlatan?

Zlatan Ibrahimović (svenskt uttal: [ˈslaːtan ɪbraˈhiːmʊvɪtɕ]), född 3 oktober 1981 i Västra Skrävlinge församling i Malmö, Sverige, är en svensk fotbollsspelare som spelar för AC Milan i Serie A och det svenska landslaget.

Hur gammal är Mikael Lustig?

35 år (13 december 1986) Mikael Lustig/Age

Relaterade inlägg: