Vad är Glow?

Innehållsförteckning

Vad är Glow?

Vad är Glow?

Glow är ett begrepp som har börjat användas under de senaste åren, men det är egentligen ett annat ord för lyster. Många undrar vad glow och lyster i huden faktiskt innebär, vilket är svårt att specificera. Båda orden är synonymt med klar,hälsosam, skimrande och är helt enkelt raka motsatsen till glåmig.

Hur får man Glow i huden?

För att lystermaxa hyn måste du se till att hålla hudytan slät och fri från döda hudceller, men också hålla hudens fuktnivåer i balans. Exfolierande produkter, som peelingar av olika slag, och återfuktande serum, ansiktsmasker och hudcremer, gör jobbet!

Vad är Glow hudvård?

Glowing skin, “No-makeup makeup” eller “Glass skin” är skönhetsbegrepp som återspeglar vår strävan efter en hälsosam och återfuktad hud. ... Hybriden mellan makeup och hudvård är trendigare än någonsin och vår strävan efter den där hälsosamma looken har varit en skönhetstrend under flera år nu.

Hur få glow i ansiktet?

5 tips för att få glow och lyster i hyn (utan smink!)

  1. En smart duschrutin. Vägen för att fin hy snabbt börjar i duschen. ...
  2. Peela/skrubba huden mot en bättre hy utan smink. ...
  3. lyster i huden med ansiktsolja! ...
  4. Glow och lyster i hyn med rätt dagkräm. ...
  5. Rengör ansiktet till glow och lyster!

Hur får man naturligt Glow?

Glow up utan smink – 6 enkla steg för naturlig glow!

  1. Rengör ansiktet. Rengör din hud varje morgon och kväll för att bort smuts och oljor som samlats i ansiktet från dagen och natten. ...
  2. Peela/exfoliera huden. ...
  3. Applicera toner (ansiktsvatten) ...
  4. Applicera glow serum. ...
  5. Lägg en sheet mask. ...
  6. Applicera en fuktkräm.

Hur använder man Glow Drops?

Om du vill få ett naturligt glow kan du applicera några droppar i din dagkräm eller foundation. Vill du highlighta mer kan du lägga några droppar ovanpå foundation kring exempelvis kindben, amorbåge och brynben.

Hur får man bästa Glowet?

Bronzer, highlighter och rouge: "För att en perfekt solkysst glow använder jag en highlighter i en mörkare nyans som bronzer. Vill du lite extra glow kan du blanda i barePRO Glow Highligher Free i din foundation."

Vad ska man ha i sin Hudvårdsrutin?

Daglig hudvårdsrutin

  1. Rengöringsmousse. Börja alltid med att tvätta ansiktet med rengöringsmousse både morgon och kväll. ...
  2. Toner. Använd sedan en toner för att ta bort överblivet smink efter rengöringen och förbereda huden för nästa steg i hudrutinen. ...
  3. Ögonkräm. ...
  4. Serum. ...
  5. Dagkräm / Nattkräm.

Varför serum i ansiktet?

Serumet fungerar som en katalysator, dvs förstärker din övriga hudvård och gör de efterföljande produkterna mer effektiva. Serumet når djupast ner i huden av dina produkter och ger därmed också bäst effekt på hudens levande celler. ... Det balanserar hudens funktioner och stärker huden.

Vad kan man använda som highlighter?

Ge dig själv lite ljus och lyster i mörkret med en highlighter som får huden att skimra snyggt samtidigt som de lyfter fram partier du vill framhäva för ett snyggare jag.

Relaterade inlägg: