Hur blir man Bemanningssjuksköterska?

Innehållsförteckning

Hur blir man Bemanningssjuksköterska?

Hur blir man Bemanningssjuksköterska?

En bemanningssjuksköterska jobbar på konsultbasis. Du väljer själv hur mycket eller lite du vill arbeta – på heltid som konsult eller extra vid sidan av ditt fasta jobb. Söker du variation i arbetslivet är livet som bemanningssjuksköterska på Bonliva det rätta valet för dig.

Vad gör en sjuksköterske konsult?

En hyrsjuksköterska arbetar via bemanningsföretag för att hjälpa sjukvården med rätt kompetens. Uppdragen kan variera mellan enstaka veckor till långa sammanhängande perioder och till och med år. Lönen för en konsult som arbetar via Sverek är mycket högre än som fastanställd och ofta högst i branschen.

Vad tjänar Bemanningssjuksköterskor?

Hur mycket du tjänar beror på en rad olika faktorer men generellt kan man säga att en hyrsjuksköterska eller bemanningssjuksköterska hos oss ofta får 50-100 % högre lön än som fastanställd sjuksköterska inom region och kommun.

Hur blir man Hyrsjuksköterska?

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av att arbeta som hyrsjuksköterska, men du behöver dock minst 2 års erfarenhet av sjuksköterskeyrket.

Hur mycket tjänar konsultchefer?

Lönen för en konsultchef kan variera stort beroende på erfarenhet, kön och företag. Löneläget brukar vanligtvis ligga mellan 30 0 kronor i månaden.

Vad är Hyrsjuksköterska?

Var med och förändra människors liv och var ett stöd i deras utsatta situation – helt på dina villkor. En hyrsjuksköterska anställd av Curaliv garanteras hög lön och förmånliga villkor. Vi hjälper dig till attraktivt uppdrag oavsett var i landet du vill jobba.

Vad är en Hyrsjuksköterska?

Att jobba som hyrsjuksköterska tillåter dig att själv styra ditt schema och hur mycket du vill jobba och på så sätt få ihop livspusslet. Kan du samtidigt få en höjd lön så lockar väl det med? Ta kontakt med oss redan idag och få svar på dina frågor och funderingar.

Relaterade inlägg: