Vad arbetar Byggnads med?

Innehållsförteckning

Vad arbetar Byggnads med?

Vad arbetar Byggnads med?

För att nå våra mål engagerar vi oss också i arbetsmarknadspolitik, bostadspolitik, näringspolitik och välfärdsfrågor. Byggnads strävar efter mångfald, jämlikhet och rättvisa. Byggnads har elva regionala organisationer, indelade i nästan 200 medlemskretsar.

Varför ska man vara med i Byggnads?

Byggnads kan erbjuda dig experthjälp inom många olika områden – allt ifrån säkerhetsfrågor till juridiska frågor. Ett fackförbund kan också lägga ner tid på att hjälpa just dig – något som är svårt att hinna med själv om man har ett jobb att sköta och familj och vänner man vill vara med.

Vilket fackförbund tillhör snickare?

Byggnads organiserar alla som jobbar inom bygg- och anläggningssektorn.

Vilket fackförbund Bygg?

För dig som letar efter ett fackförbund för bygg eller ett fackförbund för anläggning är Byggnadsarbetareförbundet (Byggnads) det fackförbund som passar bäst! Byggnads representerar idag ungefär 80-tal yrkesgrupper inom bygg och anläggning och har över 100 000 medlemmar.

Är Byggnads ett fackförbund?

Byggnads är fackföreningen för alla byggnadsarbetare. Tillsammans är vi över 100 000 starka, stolta och trygga medlemmar. Vi är händerna som bygger Sverige.

Vilka försäkringar ingår i Byggnads?

  • Arbetslös. Arbetsskada. Dödsfall. Föräldraledighet. PensionVisa undermeny. Sjukdom.
  • Olycksfall, fritid. Grupplivförsäkring. Kompletteringsförsäkring TGL. Trafikolycksfall.

Får man semestertillägg på slutlön?

Slutlönen är semesterlönegrundande lön och därför skall även slutlönen ingå när den slutliga semesterersättningen beräknas. ... Enligt procentregeln i semesterlagen beräknas semesterersättningen som 12 % av den semesterlönegrundande lönen under intjänandeåret plus aktuell semesterdaglön per sparad betald semesterdag.

Relaterade inlägg: