Hur använder man C-vitamin serum?

Innehållsförteckning

Hur använder man C-vitamin serum?

Hur använder man C-vitamin serum?

Vitamin C Family Vitamin-C Serum från Pixi ska appliceras efter rengöring av ansiktet, innan dagkräm och SPF. Det första som testpanelen lägger märke till är färgen! Serumet är klart morotsfärgat och doftar fräscht av frukt!

Hur många procent C-vitamin?

Former av C-vitamin: Vissa former av C-vitamin, som t. ex. L-askorbinsyra, är mer aktiva än andra, har undersökts mer och visat sig fungera som hudvårdsingrediens. Koncentration: Forskning har visat att en produkt måste innehålla minst 8 procent C-vitamin för att göra någon skillnad för hudcellerna.

Vad är C-vitamin bra för huden?

Kollagen är ett naturligt protein och en viktig byggsten för huden. ... C-vitamin är också en kraftfull antioxidant som hindrar fria radikaler från att orsaka oxidativ stress i huden. Fria radikaler bryter ner våra hudceller och snabbar på nedbrytningen av kollagen vilket leder till att huden åldras i förtid.

Varför C-vitamin hud?

Det är bland annat kollagen som ger huden sin elasticitet, spänst och fyllighet. ... C-vitamin är också en kraftfull antioxidant som hindrar fria radikaler från att orsaka oxidativ stress i huden. Fria radikaler bryter ner våra hudceller och snabbar på nedbrytningen av kollagen vilket leder till att huden åldras i förtid.

Relaterade inlägg: