Hur blir man kund hos Nordea?

Innehållsförteckning

Hur blir man kund hos Nordea?

Hur blir man kund hos Nordea?

Det är enkelt att bli kund Du blir enkelt kund direkt via din dator eller mobiltelefon när du har fyllt 18 år och har ett Mobilt BankID. Saknar du ett Mobilt BankID är du självklart välkommen att besöka ett av våra kontor.

Hur öppnar man ett Förmånskonto Nordea?

Logga in och öppna Förmånskonto i Internetbanken. Sätt upp automatiska överföringar till sparkontot så växer din buffert tryggt och stadigt.

Hur bra är Nordea?

Nordea får historiskt bottenbetyg i en ny undersökning från Svenskt kvalitetsindex. 6 av 10 kunder är missnöjda med Nordea som bank. – Banken har haft ett imageproblem under lång tid, säger Johan Parmler, vd på Svenskt kvalitetsindex.

Vad kostar det att vara kund hos Nordea?

Det ordinarie paketpriset för vårt Vardagspaket är 39 kronor/månad. Som Premiumkund eller Förmånskund betalar du 29 kronor/månad. Vardagspaketet är kostnadsfritt fram till att du fyller 22 år eller så länge du är student.

Hur öppnar man konto till barn?

Vill du spara direkt till ett barn behöver du öppna ett konto i barnets namn. Bankerna har lite olika rutiner för hur man öppnar ett konto till barn, bland annat beroende på om du är barnets förälder eller någon annan. Banken kontrollerar vilka som är barnets förmyndare, som oftast är föräldrarna.

Hur öppnar man ett sparkonto Nordea ungdom?

Gör så här. Ring 0771-22 44 88 så får du hjälp med att öppna ett Personkonto eller Förmånskonto. Om du inte har Mobilbanken/Internetbanken eller Mobilt BankID behöver en förälder eller förmyndare hjälpa dig.

Relaterade inlägg: