Vad gör man på Facebook?

Innehållsförteckning

Vad gör man på Facebook?

Vad gör man på Facebook?

Facebook är ett socialt nätverk med över 1 miljard användare världen över. Här kan du hålla kontakt med släkt och vänner, publicera bilder och berätta om ditt liv....Så får Facebook information om dig

  • Din allmänna information, alltså bland annat dina profilbilder, ditt kön och dina nätverk.
  • Din e-postadress.

Vad är bra med Facebook?

Det som kan vara positivt med Facebook kan ju vara att men kan vara uppkopplad hela tiden. Vara uppdaterad om vad som händer runt omkring sig själv sin familj och sina vänner. Det är ju positivt att alltid kunna vara kontaktbar på Facebook. ... En bra sak med Facebook är också att man kan skapa olika evenemang.

Hur gör jag ett inlägg på Facebook?

Så här gör du inlägg på en sida som du besöker:

  1. Tryck på längst upp till höger på Facebook.
  2. Sök efter den sida du vill publicera på och välj den sedan på rullgardinsmenyn.
  3. Tryck på Skriv något på sidan.
  4. Skriv inlägget och tryck på Publicera.

Vad tillhör Facebook?

Facebook är ett socialt medium eller en social nätverkstjänst som grundades i februari 2004 och drivs och ägs av Meta, som också äger bland annat Instagram och WhatsApp. I juni 2017 hade Facebook fler än 2 miljarder månatligt aktiva användare.

Vilka ser mina inlägg på Facebook?

Klassisk mobilwebbläsarupplevelse Under ditt namn trycker du på målgruppsväljaren (exempel: Dela med: Dina vänner). Tryck på cirkeln till höger om målgruppen som du vill ska se ditt innehåll (exempel: Vänner, Offentligt eller Bara jag). Ta reda på mer om de målgrupper du kan välja på Facebook.

Vem kan se inlägg på Facebook?

Klassisk mobilwebbläsarupplevelse Tryck på längst upp till höger på Facebook och tryck sedan på ditt namn. Bläddra ned till det inlägg du vill redigera. Tryck på i inlägget och tryck sedan på Redigera sekretess. Välj vilka som kan se inlägget från alternativen som visas (till exempel Offentligt, Vänner, Bara jag).

Vad är en Facebook?

Facebook är en social sajt som tillåter människor att kommunicera med deras vänner, familjer och kollegor på ett ställe. Tjänsten erbjuder ett bekvämt sätt att låta andra veta vad du pysslar med och för att exempelvis dela foton, betraktelser på nätet, nyheter och annat som du tror kan intressera dina vänner.

Hur kan man vara anonym på Facebook?

Vill du begränsa vem som kan hitta dig på Facebook kan du göra detta genom att gå in på Inställningar, sedan Sekretess. Här kan du ange vem som kan hitta dig på Facebook genom att söka på din mailadress eller ditt telefonnummer.

Relaterade inlägg: