Varför har du sökt rollen som butiksmedarbetare?

Innehållsförteckning

Varför har du sökt rollen som butiksmedarbetare?

Varför har du sökt rollen som butiksmedarbetare?

- Jag gillar det här företaget/organisation eftersom att det är ett stort/seriöst/välkänt… berätta varför du tror att det är ett bra företag – ge exempel. Det visar på att du är intresserad och påläst. Att prata positivt om företaget/organisationen skadar inte.

Vad skulle du själv säga är din mest relevanta erfarenhet för tjänsten som butikssäljare Uppgiften är obligatorisk?

Jag vill jobba hos er! Jag tror att jag skulle vara väldigt bra på det här jobbet! I mina ögon finns det mycket som talar för att jag skulle passa hos er. För det första har jag relevant arbetslivserfarenhet. Parallellt med mina studier har jag jobbat som kassör på [Matbutik].

Varför vill du jobba på en klädaffär?

Att börja jobba i butik är ofta ett bra första steg inom ett företag. ... Även ifall du inte planerar att göra karriär inom en butik så kommer du få viktig erfarenhet och utveckla egenskaper som ansvarstagande och kommunikation. Egenskaper som är viktiga inom de allra flesta jobb du kommer stöta på i framtiden.

Varför är jag intresserad av tjänsten?

Varför söker du jobbet? ... Ifall du har kvalifikationerna som krävs för att klara av jobbet och om jobbet passar din ambitionsnivå. En bra motivering ger svar på båda dessa frågor. Fundera på om du har tidigare erfarenheter från jobb, utbildning och andra lärande situationer som kan komma till nytta i jobbet.

Vad ska man skriva under arbetslivserfarenhet?

Nöj dig med de tre senaste arbetsgivarna, högsta avslutade utbildning, och utbildningar som är relevanta för jobbet. Under ”övrig arbetslivserfarenhet” kan du berätta om ett jobb som inte är direkt relevant tjänsten du söker, men ändå säger något om dig som person.

Vad skriver man på yrkeserfarenhet?

Arbetslivserfarenhet i ett cv ska också omfatta: Tydliga och kortfattade punkter som visar de positiva resultat du uppnått....Utgångspunkten för arbetslivserfarenhet ska vara:

  • Jobbtitel, företagsnamn, ort.
  • Månad och år som du började och slutade.
  • Tre till sex punkter som kort beskriver vad du betytt för företaget.

Vad är Butiksarbete?

Att arbeta som butiksbiträde innebär att du har en säljande roll. Som butiksbiträde i butik eller varuhus kan du sälja många olika varor, från nyskördade grönsaker till avancerad elektronik. ... Det gäller att alltid bemöta kunderna väl, plocka, städa, prismärka och se till att varor exponeras på ett attraktivt sätt.

Relaterade inlägg: