Hur är det att jobba på Rituals?

Innehållsförteckning

Hur är det att jobba på Rituals?

Hur är det att jobba på Rituals?

Ett roligt jobb Att jobba på rituals är ett superbra första jobb. Man lär sig snabbt om produkterna eftersom du får gå på introduktions kurs om varumärket och dess produkter. Det känns tryggt att jobba på rituals. Produkterna är underbara.

Vad tycker ni om Rituals?

Känner mig ofta påhoppad när jag kommer in i Rituals-butikerna. Hann ta ett steg in i butiken innan första kom och frågade om jag behövde hjälp. När jag sa ”nej” så fortsatte hon prata om produkterna och att man får en gåva om man handlar för 450 kronor. Jag avböjde vänligt och sa att jag visste vad jag skulle köpa.

Var ser du dig själv om fem år?

Vissa tycker att det är en lätt fråga att svara på, medan andra behöver fundera lite. Du kan först och främst utgå från att intervjuaren förväntar sig att du ska sätta frågan i relation till själva tjänsten du söker och vilka utvecklingsmöjligheter du ser för dig själv i din profession.

Är Rituals produkter bra?

I stort får Rituals högt betyg av mig. Kvaliteten är hög och förpackningarna är fina och lyxiga. Stort plus är att det är enkelt att källsortera eller fylla på produkterna, något som också är ekonomiskt då påfyllningen är billigare.

Hur länge håller Rituals produkter?

Rituals doftpinnar och doftljus är den perfekta inredningsdetaljen till både hem och arbetsplats. Doftpinnarna räcker i cirka tre månader eller tre veckor beroende på storlek.

När kom Rituals till Sverige?

Vi gör en del personlighetstester där vi ser vem som passar bäst i vilken roll, säger Eduard van Santen, som tog Rituals till Sverige 2011 med tre butiker.

Var tillverkas Rituals produkter?

För att minska vårt koldioxidavtryck framställer vi våra produkter så nära oss som möjligt. För närvarande tillverkas 98% av våra slutprodukter i Europa.

Relaterade inlägg: