Har PostNord hemleverans?

Innehållsförteckning

Har PostNord hemleverans?

Har PostNord hemleverans?

Fördelar med hemleveranser för dig som mottagare PostNords hemleveranser är ett bekvämt alternativ för dig som vill få ditt paket levererat hem i brevlådan eller till dörren på den dag och tid som passar dig bäst. Du kan i de flesta fall även välja att få leverans även om du inte är hemma och kan ta emot ditt paket.

Hur leverans fungerar PostNord?

När din försändelse är klar för leverans får du en avisering via sms, mejl eller i PostNord App. Därefter kan du göra leveransval för ditt paket antingen på en webbsida eller i appen. Får du istället en brevavi så finns all information om var och när paketet kan hämtas på avin.

Får Posten lämna paket utanför dörren?

En mer flexibel hemleverans från PostNord har ryktats vara på gång ett antal månader, och nu är den här. PostNords nya tjänst som möjliggör leverans utan kvittens. "När du bokar dag och tid kan du välja att leverans även om ingen är hemma och tar emot. Leverans sker på lämplig plats vid dörren.

Vad händer om man inte är hemma vid hemleverans?

om du inte är hemma. Om du inte är hemma vid den avtalade tiden och inte har informerat DHL om en annan leveransadress eller plats så kommer DHL lämna en lapp i din brevlåda med ett nummer du kan ringa för att arrangera en ny leverans.

Vad händer om man inte är hemma vid leverans?

Skulle ingen vara hemma för att ta emot varorna kommer chauffören att ringa på det telefonnummer du angivit i kassan. Förutsatt att chauffören når dig kan ni välja att ställa varorna utanför dörren. ... Varor med åldersgräns tas alltid i retur om ingen är på plats för att ta emot leveransen.

Relaterade inlägg: