Vad gör en städledare?

Innehållsförteckning

Vad gör en städledare?

Vad gör en städledare?

En städledare är en städare som leder arbetet för en grupp med 4-5 städare. Arbetsuppgifterna kan vara att: moppa golv och trappor. dammsuga.

Hur mycket tjänar en städledare?

30 600 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vad gör en Städchef?

Planerar, leder, utvecklar och samordnar den övergripande administrativ- och serviceverksamhet i företag eller organisation, i samråd med högsta chef, chefer för andra avdelningar och underställda chefer.

Hur mycket tjänar en lokalvårdare?

Genomsnittlig lön för a städare är 134 kr per timme i Sverige.

Vad tjänar en Serviceledare?

Dela
MedellönMedianlönMedelålder
30.000 kr36.800 kr32 år

Vad gör man som gruppledare?

Mycket av rollen handlar om att vägleda andra och att säkerställa att samspelet i gruppen fungerar. För att kunna leda andra behöver du känna dig själv, dina egna styrkor och svagheter och hur du reagerar och agerar i olika situationer.

Vad tjänar en lokalvårdare 2021?

Lägsta lön Den lägsta lönen, som lokalvårdare, ligger på 21 700 kr. Han, för det är en man, återfinns inom kommunal sektor. Närmaste lön för en kvinna inom detta yrke tjänar 21 900 kr.

Vad ska en gruppledare göra?

Gruppledaren planerar och delar ut aktiviteterna som gruppen skall utföra och säkerställer att allt blir gjort enligt avtalet. Gruppledaren är också med och genomför kvalitetskontroller för att säkerställa att avtalet följs och att att hitta förbättringar i leveransen.

Vad tjänar en arbetsledare VVS?

En Arbetsledare inom VVS i Sverige tjänar i snitt 42 200 kr i månadslön. Lönen för en Arbetsledare inom VVS kan dock skilja sig mycket beroende på vem man är och var man arbetar.

Relaterade inlägg: