Vad är en Entreprenadupphandlare?

Innehållsförteckning

Vad är en Entreprenadupphandlare?

Vad är en Entreprenadupphandlare?

Som entreprenadupphandlare med inriktning på bygg och mark arbetar du med upphandling av entreprenader. ... Inom yrkesrollen måste du kunna arbeta strukturerat, kollegialt såväl som självständigt i arbetslag för att skapa goda affärer utifrån långsiktiga samhällspolitiska mål med största möjliga nytta för organisationen.

Vad tjänar en inköpare Bygg?

Marknadslön för Inköpare Marknadslönen 2021 för inköpare ligger mellan 34 000 och 42 000 kronor per månad. Analyserar och bedömer marknads- och leverantörsförhållanden. Söker nya respektive upprätthåller kontakter med leverantörer. Begär in offerter och väljer leverantörer, förhandlar och sluter avtal.

Hur mycket tjänar en upphandlare?

42 900 kronor. Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vad gör en upphandlare?

En upphandlare genomför offentliga upphandlingar och konkurrensutsätter inköp av varor och tjänster inom den offentliga sektorn, det vill säga huvudsakligen skattefinansierade verksamheter inom stat, kommun och landsting.

Vad gör en Upphandlingssamordnare?

Det innebär att myndigheten kontrollerar att anbudsgivarna har uppfyllt ställda krav, besvarat alla frågor och lämnat in efterfrågade dokument. Anbuden utvärderas också utifrån de kriterier som har angetts i förfrågningsunderlaget. Myndigheten kan välja att anta ett eller flera av anbuden.

Vad tjänar en inköpare på Volvo?

42 900 kronor Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer. Till skillnad mot till exempel medianlön som är den lön som ligger i mitten av spannet.

Vad tjänar en Entreprenadupphandlare?

En normal entreprenadupphandlare har ingångslön på ungefär 25 000* kronor i månaden. Efter ett par år i branschen kan du räkna med att ha en entreprenadupphandlare lön på mellan 35-40 000* kronor i månaden.

Vad tjänar en upphandlingschef?

Dela
MedellönMedianlönMedelålder
49.658 kr49.600 kr46,6 år

Relaterade inlägg: