Vad är mist bra för?

Innehållsförteckning

Vad är mist bra för?

Vad är mist bra för?

Beroende på vilken typ av mist du använder kan den hjälpa till att pigga up en trött hud, förbereda din hud för makeup, fixera din makeup eller bara ge en extra boost av återfuktning! Det är särskilt bra på en fuktfattig/uttorkad hud då den även lugnar och ger näring åt huden samt ger dig en hälsosam glöd.

Vad är en mist?

En body mist är en lätt spray som ofta innehåller fuktbevarande ämnen och har närande egenskaper. En body mist kan man med fördel spraya över hela kroppen och gärna när man har kommit ut ur duschen, just för att återfukta huden och för att förstärka känslan av att vara ren och fräsch.

Kan man använda Face mist som Setting Spray?

Den lättviktiga misten fördelas fint i ansiktet och absorberas direkt utan att lämna en kladdig yta. Återfuktande hyaluronsyra och C-vitamin ger lyster. Går att använda under eller över makeup, som fixering. ”Misten är inte billig, men dryg.

Hur gör man egen Face mist?

gör du: Häll i lika delar kokosvatten och aloevera. Ha i cirka en matsked med eterisk olja som doftar sötmandel och macadamianöt. Skaka! Tänk på att kokosvatten blir dåligt, så denna misten ska du ha i kylskåpet och använda inom en vecka.

Vad använder man en body mist till?

Med en Body Mist kan du snabbt och enkelt liva upp huden och ge den en fräsch, väldoftande energikick. Till skillnad från en parfym, som vanligtvis ger en koncentrerad, ihållande doft, har en Body Mist ofta en mildare doft som kan sprayas över hela kroppen och som inte sitter kvar på huden lika länge.

Vilken är den bästa Setting sprayen?

1. Bäst i test – NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray. Detta är en storsäljare som vunnit många hjärtan genom åren. Den håller din makeup på plats hela dagen och hela kvällen och dessutom ser den till att motverka ovälkommen glans i ansiktet.

Finns för mist?

Mist var enligt nordisk mytologi en valkyria. Hon är den ena av Odens båda tjänarinnor, vid sidan av Rist, med uppgift att servera mjöd från geten Heidrun till einhärjarna. Mist betyder dimma, vilket det fortfarande betyder i det engelska språket, och i konstruktioner såsom mistlur.

Vad är skillnaden på parfym och body mist?

Till skillnad från en parfym, som vanligtvis ger en koncentrerad, ihållande doft, har en Body Mist ofta en mildare doft som kan sprayas över hela kroppen och som inte sitter kvar på huden lika länge.

Är setting spray bra?

Bäst i test – NYX Professional Makeup Makeup Setting Spray Den håller din makeup på plats hela dagen och hela kvällen och dessutom ser den till att motverka ovälkommen glans i ansiktet. Med denna setting spray slipper du hålla på med touch ups och den kan användas både före sminkningen och efter.

Relaterade inlägg: