Varför arbeta med affärsjuridik?

Innehållsförteckning

Varför arbeta med affärsjuridik?

Varför arbeta med affärsjuridik?

Att man får studera och lära sig oerhört viktig och nyttig kunskap. Att läsa affärsjuridik ger dig som student en bred kunskap inom juridik och ekonomi, om du då är intresserad av juridik och ekonomi så är det affärsjuridiska programmet i Linköping det absolut bästa i landet!

Vad kan man bli om man läser affärsjuridik?

Affärsjurister kan arbeta i varuproducerande företag, i tjänsteföretag som banker, försäkringsbolag, revisionsbyråer, konsultbyråer, juridiska byråer eller inom handel, transport och spedition. Andra möjligheter är att jobba för branschorganisationer, intresseorganisationer och internationella organisationer.

Hur är det att jobba på Mannheimer Swartling?

Med vårt arbete formar vi vår omvärld. På Mannheimer Swartling får du ett utvecklande arbete som skapar viktiga länkar mellan flera av samhällets och näringslivets centrala aktörer. Genom att hitta lösningar på komplexa juridiska problem löser vi tillsammans konflikter och driver utvecklingen framåt.

Kan man bli advokat om man läser affärsjuridik?

Om du vill fortsätta studera till Advokat kan man göra det efter Juristprogrammet. Du blir behörig till Juristprogrammet med det Humanistiska programmet där man läser ovanstående kurser och som är ett högskoleförberedande program.

Vilka universitet har affärsjuridik?

Affärsjuridik utgör en fristående kurs vid Juridiska institutionen, Stockholms universitet. Kursen ingår i vissa utbildningsprogram.

Relaterade inlägg: