Varför hör jag inte när det ringer iPhone?

Innehållsförteckning

Varför hör jag inte när det ringer iPhone?

Varför hör jag inte när det ringer iPhone?

Kontrollera ljudet på din enhet Gå till Inställningar > Ljud (eller Inställningar > Ljud och haptik) och dra reglaget Ringsignal och påminnelser fram och tillbaka några gånger. Om du inte hör något ljud eller om högtalarknappen på reglaget Ringsignal och påminnelser är nedtonad kan din högtalare behöva service.

Kan inte aktivera mobilt datanätverk iPhone?

Kontakta din operatör för att verifiera korrekta APN-inställningar. Om din operatör tillåter det kan du visa APN-inställningarna på en av följande platser: Inställningar > Mobilnät > Alternativ för mobildata > Mobilt nätverk. Inställningar > Mobilnät > Alternativ för mobilnät > Mobilt datanätverk.

Hur får jag ringsignal på min iPhone?

Ändra ringsignaler, ljud och vibreringar

  1. iPhone 7 och senare går du till Inställningar >Ljud och haptik. På tidigare iPhone-modeller går du till Inställningar > Ljud.
  2. Välj det du vill justera, till exempel Ringsignal eller Nytt brev.
  3. Tryck på önskat ljud för påminnelser.

Varför har jag ingen täckning Telia?

Om du upplever att du har dålig täckning kan det bero på flera faktorer. Är en mobilmast överbelastad kan du uppleva sämre kontakt med nätet. Täckningen påverkas även av hur miljön ser ut där du befinner dig, det vill säga om du är inomhus eller utomhus, om det är kuperad terräng eller tät skog.

Relaterade inlägg: