Vad betyder att en app har kraschat?

Innehållsförteckning

Vad betyder att en app har kraschat?

Vad betyder att en app har kraschat?

Om problemet med appen kvarstår efter en tvingad avslutning kan du behöva kontakta apputvecklaren. Läs mer om hur du kontaktar utvecklaren. Du kan vanligtvis rensa en apps cacheminne och data via appen Inställningar på telefonen. Inställningarna kan variera beroende på telefon.

Varför stänger mina appar av sig?

Steg 3: Starta om telefonen som vanligt och kolla apparna Starta om telefonen. Ta bort nyligen nedladdade appar en i taget. ... Starta om telefonen som vanligt efter varje app du tar bort. Kontrollera om problemet försvann när du tog bort appen.

Varför stoppas appar på Samsung?

Starta om telefonen efter varje steg för att se om problemet har åtgärdats.

Varför kraschar Gmail appen?

Det kan vara så att du använder en gammal version av Gmail-appen. Många fel uppstår i äldre appar, men dessa åtgärdas i den senaste versionen.

Varför funkar inte Sparbanken app?

Kan du inte ladda ner appen? Då kan du behöva uppdatera Android-/iOS-versionen (programvaran) i din mobila enhet, vilket du gör under Inställningar. ... För Android funkar appen om du har det senaste operativsystemet eller någon av de tre tidigare versionerna.

Varför stänger appar ner sig Huawei?

Orsaken till problemet ska vara Android System Webview och en ny uppdatering som släppts till den men inte verkar fungera som det är tänkt. Genom att avinstallera uppdateringar kan du återfå funktionen som den var innan. Det här gör du genom att gå till Inställningar -> Appar.

Relaterade inlägg: