Vad jobbar man med på Volvo?

Innehållsförteckning

Vad jobbar man med på Volvo?

Vad jobbar man med på Volvo?

Olika typer av jobb

  • Ingenjörsjobb. Intresserad av ingenjörsjobb? ...
  • Produktion. Se vilka olika tjänster vi har inom produktion och på våra olika fabriker. ...
  • Försäljning och marknadsföring. ...
  • Eftermarknad. ...
  • Inköp. ...
  • Kommunikation och hållbarhetsarbete. ...
  • Ekonomi och affärsstyrning. ...
  • Logistik.

Hur är det att jobba som montör på Volvo?

Som montör på Volvo Cars ska man vara stresstålig, arbeta omständligt, följa standarder samt jobba inom grupp. Dessa kompetenser och förmåner utvecklades hastigt under min arbetstid här.

Varför jobba på Volvo?

Automatiserad körning, elektromobilitet och uppkopplade fordon ger effektivare, säkrare och renare samhällen möjlighet att växa och blomstra. När du arbetar inom Volvo, arbetar du tillsammans med några av de vassaste och mest kreativa människorna i branschen för att forma den värld du vill leva i.

Vilken yrkesgrupp har Volvo Cars ett behov att rekrytera till?

Våra företagshälsovårdsteam har läkare, sjuksköterskor, arbetsmiljöingenjörer och ergonomer till ditt förfogande. Som anställd är du berättigad till företagshälsovårdens tjänster för att få hjälp med arbetsrelaterad medicinsk behandling och rehabilitering. Som medarbetare hos Volvo Cars deltar du i vårt bonusprogram.

Vad tjänar man om man jobbar på Volvo?

Lön
Volvostegslön (gäller från 2021–04–01)
Månadslön19 526 Kr
När man ersätter ordinarie personal Kod 7738 Kr/ timme

Vad krävs för att få jobb på Volvo?

Du ska ha en avslutad gymnasieutbildning med lägst betyg E i Matematik 1, Svenska 1/SAS 1 samt Engelska 5. Om du har en utländsk gymnasieutbildning måste du ha konverterat dina betyg till svenska betyg (läs mer under nästa fråga) och ha kunskaper i svenska med godkänt betyg i svenska som andraspråk (SAS) 1.

Hur är det att jobba som Fordonsmontör?

Fordonsmontörer monterar detaljer vid tillverkning av fordon. Sedan provar montören att de delar som monterats fungerar felfritt. Samarbetsförmåga är viktigt eftersom arbetet till stor del är laginriktat. Fordonsmontörer kan vara specialiserade på vissa delar av fordonet men vanligen arbetar de på en produktionslinje.

Vad tjänar en montör på Volvo Cars?

Löneskillnader mellan män och kvinnor
ÅrMedellön kvinnorMedellön män
201728 100 kronor29 400 kronor
201833 400 kronor33 000 kronor
201927 800 kronor30 400 kronor
202029 000 kronor29 700 kronor

Vad är Volvos syfte?

Våra lösningar på globala utmaningar drivs av vår mission att bidra till ökat välstånd med våra transport- och infrastrukturlösningar och vår vision att vara världens mest eftertraktade och framgångsrika leverantör av transport- och infrastrukturlösningar.

Relaterade inlägg: