Vem har vunnit på Triss?

Innehållsförteckning

Vem har vunnit på Triss?

Vem har vunnit på Triss?

Trisslotterna från farmor och farfar gav Klara tre skrapade tv-symboler och en vinst på 100 000 kronor. För vinsten ska 19-åringen utbilda sig till tatuerare. Klara, som till vardags jobbar på McDonald's, får ofta Trisslotter av sin farmor och farfar i present.

Har någon vunnit på BilTriss?

Kan jag vinna Månadsklöver och TV-vinster på BilTriss? Svar: Ja, det finns både Månadsklöver och TV-vinster på lotten.

Hur många har vunnit en miljon på Triss?

Vinster. På lotter utgår kronor i vinst. Enligt vinstplanen är det i genomsnitt vinst på ungefär var femte lott. Högsta vinsten direkt på skrapet är 1 miljon kronor på en ordinarie Trisslott.

Vad innebär det om man får en Klöversymbol runt sina tre lika belopp på en Triss?

Skrapar man fram tre klöversymboler (♣) kring beloppet så vinner man förutom beloppet även från 10 000 kr/mån till 100 000 kr/mån under 10 till 25 år. Månadsbeloppet och åren avgörs vid en offentlig dragning, vanligen i TV. Vinnaren kan även välja att i stället erhålla ett engångsbelopp på 500 000 kronor.

Hur många trisslotter har vinst?

I genomsnitt är var femte lott en vinstlott för ordinarie Triss 30 kr. För DubbelTriss är det i genomsnitt var tredje lott som är en vinstlott. I vinstplanen för respektive lott hittar du vilka vinstsummor för våra olika Trisslotter, och hur många vinstlotter det finns.

Hur mycket tjänar Trisslott?

Enligt vinstplanen är det i genomsnitt vinst på ungefär var femte lott. Högsta vinsten direkt på skrapet är 1 miljon kronor på en ordinarie Trisslott. Vid några tillfällen har Svenska Spel haft specialutgåvor av lotter, där högsta vinsten varit 10 miljoner direkt på skrapet.

Relaterade inlägg: