Vad gör man med gamla SIM-kort?

Innehållsförteckning

Vad gör man med gamla SIM-kort?

Vad gör man med gamla SIM-kort?

Den gamla kanske inte hade ett sådant och då kan man behöva be sin operatör skicka ett nytt SIM-kort med samma telefonnummer. Det gör de så gärna. Att sätta in SIM-kortet i den nya mobilen gör man inte förrän den är färdigkonfigurerad och allt man behöver är överfört från den gamla till den nya.

Kan jag flytta mitt SIM-kort mellan telefoner?

Med hjälp av molnlagring och olika appar är det enkelt att överföra kontakter mellan iPhone och Samsung och andra Android-telefoner. Om du byter till ett nytt SIM-kort, till exempel i samband med att du byter telefonabonnemang, är det inte nödvändigt att överföra kontakterna.

Kan man få sms utan SIM-kort?

Det går faktiskt utmärkt att använda en smart telefon utan sim-kort. Det finns ju wifi. På alla ställen där det går att hitta en wifi-anslutning fungerar telefonen precis som vanligt och du kan använda alla appar, förutom just när det gäller det som en telefon egentligen är till för nämligen att ringa och skicka sms.

Vad lagras på ett sim-kort?

Men i en smartphone sparas inget på sim-kortet om du inte pushar ut det till simkortet (appen contacts2sim ) . eller så laddar du upp det på ditt Google-konto och sparar det på googles servrar, så att du kommer åt det vart du än är.

Kan man ringa utan SIM kort?

Vilken app rekommenderar ni för videosamtal på surfplatta utan sim-kort? Den ska vara så enkel som möjligt (för barn) och inte kräva något FB-konto eller liknande, det vill säga helst funka via Google-kontot. Det flesta appar kräver nog ett konto för just den plattformen dvs de har nog inte Google inlogg.

Kan jag använda min iPhone utan SIM kort?

Du kanske undrar om det är möjligt att ställa in en ny iPhone utan att ha ett SIM-kort. Svaret är enkelt, ja.

Relaterade inlägg: