Vad gör man om man tappat sitt kort?

Innehållsförteckning

Vad gör man om man tappat sitt kort?

Vad gör man om man tappat sitt kort?

Kontakta omedelbart din bank som gett ut ditt kort och anmäl kortet som förlorat eller stulet.

Vad gör man när man tappat sin mobil?

Kontakta ditt försäkringsbolag och anmäl brottet/förlusten. Spärra telefonen hos din mobiloperatör. Polisen spärrar inte mobiltelefoner eller SIM-kort. Du behöver då uppge telefonnummer, IMEI-nummer och numret på polisanmälan.

Vad händer om man spärrar BankID?

Det sparas inte i läsbart format någonstans och det går inte att få fram även om du har ditt BankID kvar. Du måste då beställa ett nytt BankID hos din bank. Spärra först ditt BankID och ta även bort det från datorn.

Hur spärrar jag mitt bankkort SEB?

Om olyckan är framme och du förlorar ditt kort ska du omedelbart spärra kortet. Du kan också spärra ditt kort direkt i vår app för privatpersoner. Tryck på kortet eller kontot som kortet är kopplat till och tryck sedan på kortsymbolen uppe till höger. Tänk på att alltid göra en polisanmälan.

Kan man spåra kort?

För vilka bankkort kan man spåra en kortbeställning? Bankkort Mastercard och Bankkort Maestro. Funktionen finns ännu inte för Bankkort Mastercard Ung, betal- och kreditkort samt företagskort.

Kan man spåra Iphone utan SIM kort?

Tjänsten fungerar utan sim-kort under förutsättning att den är påslagen och ansluten till ett trådlöst nätverk. Om telefonen återställts till fabriksläge, alltså som om den vore helt ny, fungerar inte "Hitta min Iphone" då funktionen är knuten till ditt Icloud-konto och inte till telefonens hårdvara.

Relaterade inlägg: