Vad kostar en konsultation på Akademikliniken?

Innehållsförteckning

Vad kostar en konsultation på Akademikliniken?

Vad kostar en konsultation på Akademikliniken?

Vad kostar en konsultation på Akademikliniken? En hudkonsultation kostar 350kr, den kostnaden dras av vid kundens första behandlingstillfälle om det sker inom en månad från konsultationstillfället.

Hur lång tid efter konsultation till operation?

Efter jag har varit på konsultation, hur lång tid brukar man få vänta innan man blir opererad sedan? Väntetiden kan variera något över året och ibland även mellan de olika plastikkirurgerna. Räkna med en väntetid på cirka 3 till 6 veckor.

Vilken klinik är bäst på bröstlyft?

Nordiska Kliniken är en av Sveriges ledande och mest innovativa kliniker för plastikkirurgi, estetiska behandlingar och medicinsk hudvård.

Vad kostar bröstförstoring och lyft?

Priser för alla våra bröstoperationer
Bröstimplantat / bröstoperationerPris från SEK
Bröstförstoring + bröstlyftfrån 68 000 kr
Implantatbyte inkl. kapselkorrigeringfrån 45 000 kr
Implantatbyte egna patienter inom 5 årfrån 35 000 kr
Indragna bröstvårtorfrån 15 000 kr

Hur mycket kostar en plastikoperation?

BRÖSTPLASTIK
Frånpris (kr)
Bröstförstoring med kroppseget fett (Fettransplantation) Upprepad behandling kan krävas, fråga kliniken om mer info och pris.55 000
Bröstlyftfrån 40 000
Bröstförstoring + bröstlyft60 000
Bröstförminskning (Reduktionsplastik)från 45 000

Är Akademikliniken bra?

”Jag är helt nöjd med min operation jag gjorde på Akademikliniken. Jag gjorde en bystförminskning och är helt nöjd. Har inte ont i ryggen längre och spänningen har släppt i nacken och skulderbladen. Läkarna är helt underbara och sköterskorna.

Hur lång tid efter narkos får man köra bil?

När du fått narkos ska du hämtas av anhörig eller åka taxi hem. Du bör inte vara ensam hemma första natten efter operationen. Du ska inte köra bil de första 24 timmarna efter operationen.

Hur lång tid tar de att operera brösten?

lång tid tar operationen Operationen tar olika lång tid beroende på hur ditt bröst ska rekonstrueras. Så här lång tid brukar det ta: En och en halv timme om du ska få implantat. Två och en halv timmar till fyra timmar om bröstet görs med vävnad från ryggen.

Vem är bäst på näsplastik i Sverige?

Jonas Röjdmark har mångårig erfarenhet av näskirurgi och det är vanligt att patienterna har många funderingar innan en operation – något som Röjdmark uppskattar, eftersom förberedelserna inför en operation spelar stor roll för att patienten ska få en bra helhetsupplevelse av behandlingen.

Vilken klinik är bäst på fettsugning?

Vi vill understryka att fettsugning med Smartlipo är en bra metod, men att det är erfarenheten hos kirurgen som avgör hur bra resultatet blir. Nordiska Kliniken har som nämnts störst erfarenhet i Sverige inom området. Vi betraktas därmed som referensklinik i Sverige för denna unika behandlingsmetod.

Relaterade inlägg: