Vad krävs för att jobba på willys?

Innehållsförteckning

Vad krävs för att jobba på willys?

Vad krävs för att jobba på willys?

Alla tjänster behöver ansökas till via willys.se/jobb. Hur gammal måste jag vara för att få jobba i en Willys-butik? Du bör ha fyllt 18 år för att arbeta i kassalinjen. I våra större butiker tar vi ibland emot dig som är 16 år.

Har willys kollektivavtal?

För att kunna göra det behöver vi våra medarbetare och är därför måna om att alla som jobbar hos oss ska må bra. Därför har alla tillgång till både friskvårdsbidrag och företagshälsovård. Dessutom har vi kollektivavtal, som bland annat innebär att vi gör pensionsavsättningar.

Varför jobba på willys?

Enda bra med att jobba på Willys är lönen. De ger nästintill inga heltid utan man förväntas ”vänta” på pass om någon blir sjuk. ... Första tiden hetsas man mot varandra, den som jobbar hårdast får fast anställning (efter tiden för visstid gått ut). Ser varandra som konkurrenter istället för kollegor.

Hur fungerar willys Hämtstation?

Willys erbjuder leverans genom hemleverans, upphämtning i butik och på hämtstationer. När din order är plockad får du en plockbekräftelse via e-post och på leveransdagen kommer du att motta ett SMS med beräknad leveranstid. Upphämtning eller hemleverans sker sedan inom det tidsintervall du valt.

Hur Sjukanmäler man sig på Willys?

Man informerar sin arbetsgivare muntligt eller skriftligt och får först ett karensavdrag och därefter sjukpenning.

Hur många jobbar på Willys?

Genom vår affärsidé, Sveriges billigaste matkasse, bidrar vi till att sätta bra mat på fler svenska middagsbord. Detta har gjort oss till en av Sveriges ledande matvarukedjor, och vi fortsätter att växa. Tillsammans är vi 7000 medarbetare på 200 butiker runt om i landet och e-handel på willys.se.

Vad tjänar en kassörska på Willys?

25 400 kronor Medellönen är ett snitt mellan alla personers lön i yrket, alltså summan av alla löner delat med antalet personer.

Hur mycket tjänar man i timmen på Willys?

16-17 år minst 74 kronor/timme. 18-19 år minst 90 kronor/timme.

Vad är Kandidatprofil?

Sammanfatta kandidatprofilen i både brödtext och punktform Ett tips är att sammanfatta de viktigaste kraven på kandidaten, både mjuka och hårda värden, både i en målande brödtext men även i punktform.

Kan man handla på Willys med Klarna?

Nu kan du välja att betala med Klarna när du avslutar din order. Betala direkt, senare eller dela upp din betalning. Enkelt och smidigt, tycker vi! Börja handla!

Relaterade inlägg: