Hur är det att gå på Södra latin?

Innehållsförteckning

Hur är det att gå på Södra latin?

Hur är det att gå på Södra latin?

Södra latin är definitivt ingen dålig skola, man måste bara vara lite speciell för att kunna trivas, vilket de flesta människor inte är. ... Att gå från högstadiet till att börja på södra latins musikprogram kan komma som en chock då människors personligheter är väldigt annorlunda.

Vilka har gått på Södra latin?

Kändis-gymnasium i Stockholm

  • Södra Latin har producerat många kändisar genom tiderna, några exempel är: Joel Kinnaman, Danny Saucedo & Petter.
  • Resan från Göteborg till Hollywood är det inte många som gjort, men den magiska skådespelerskan Alicia Vikander har gjort resan som många drömmer om.

Vad behöver man för Merit för att komma in på Södra latin?

Gymnasieantagningen 2020 var antagninspoängen 317.5 poäng (9st B och resten A) för Naturvetenskapsprogrammet NA - Naturvetenskap på Södra Latins gymnasium. Genomsnittspoängen på programmet är 332.5 poäng (3st B och resten A).

Hur många elever går det på Södra latin?

Inom ramen för det estetiska programmet har skolan en riksrekryterande spetsutbildning i musik med 198 elever. På skolan går ca 1130 elever.

Vad heter livet på Södra latin?

För ett år sedan startade gymnasieeleven Wulf en youtubekanal om livet på Södra Latin. Hans videor blev snabbt omåttligt populära, och Mitt i tog en sväng förbi skolan för att hälsa på Södermalms senaste internetkändis.

När byggdes Södra latin?

1879 Södra Latin/Founded

Vilka kändisar har gått på Rudbeck?

Kändisar som gått på skolan Flera kända örebroare har också klättrat i den gamla skolans marmortrappor: Filmregissör Josef Fares, fotbollsspelande tvillingarna Marie och Kristin Hammarström och speldesigner Jens Bergensten, huvudutvecklare för Minecraft.

Hur hög Merit krävs för estet?

Vissa skolor som har Estetiska programmet använder sig av inträdesprov när du söker in till utbildningen. Om en skola använder sig av inträdesprov sätts provpoängen ihop med ditt meritvärde från 9:an. Därför har vissa av de Estetiska programmen högre intagningspoäng än 320 p.

Hur gammal är Wulf Södra latin?

Wulf, 17, driver populära youtubekanalen Livet på Södra Latin.

Vilka kända personer har gått på Lundsberg?

Några före detta elever

  • Prins Bertil.
  • Prins Carl Philip.
  • Prins Gustaf Adolf.
  • Anna av Bayern.
  • Carl Johan Bernadotte.
  • Sigvard Bernadotte (designade kyrkfönstret på skolan)
  • Natasha Illum Berg.
  • Torsten Björck.

Relaterade inlägg: