Hur planera baby shower?

Innehållsförteckning

Hur planera baby shower?

Hur planera baby shower?

Planera i tid! Tänk på att planera ett datum i god tid, speciellt om kalaset ska hållas hemma hos föräldern. Om det ska vara en överraskning, se till att luska fram en dag som passar den eller de som ska duschas. Väljer man att fira den ena föräldern kan man låta den andra vara med och planera.

Vad betyder ordet babyshower?

Baby shower har sina rötter i USA och innebär att vänner och familj firar slutet på en graviditet för en nära kvinnlig vän eller släkting. Denna tradition har numera även fått ett starkt fäste i Sverige.

Kan man planera sin egen baby shower?

Planera sin egen Baby shower Att planera sin egen babyshower kan bli riktigt roligt det med. Då kan man dessutom själv välja det datum och plats som passar än bäst. ... Vill man göra detta så kan det vara en bra ide att själv hålla i din babyshower eller vara med och planera.

När brukar man ha en babyshower?

Den vanligaste tiden för en babyshower är kring 1-2 månader innan den beräknade förlossningen, men man kan ha den längre innan och till och med efter förlossningen.

Vilka kommer på babyshower?

I dag ses babyshowern ofta mer som ett sätt att få umgås med sina nära vänner och familj. Vissa har babyshower för båda föräldrarna men oftast är det den gravida av dem som står i centrum. Man skämmer bort den blivande mamman med härligt sällskap, uppmärksamhet, fika och presenter.

Vem ska göra en babyshower?

Vem anordnar en baby shower? Vem som planerar och ordnar en babyshower är olika. Oftast så är det en nära vän eller en släkting som planerar kalaset och bjuder in gäster. Men det händer även att den blivande mamman själv väljer att fixa sitt eget evenemang.

Relaterade inlägg: