Vad är MTR?

Innehållsförteckning

Vad är MTR?

Vad är MTR?

MTR Corporation Limited är ett företag baserat i Hongkong som bland annat äger och sköter driften av Hongkongs tunnelbana, Mass Transit Railway (MTR). De har kontrakt på drift av järnvägsnät i Storbritannien och Australien samt verksamhet i Sverige (se nedan).

Varför MTR?

Vi vill vara en ledande aktör som bidrar till att skapa framtidens smarta, attraktiva och hållbara transportlösningar. Vi har sedan starten i Sverige 2009 visat att vi är en långsiktig partner med hög leveransprecision.

Vad betyder MTRX?

MTRX är varumärket som företaget MTR Express (Sweden) AB använder på den svenska tågmarknaden för sina snabbtåg mellan Göteborg och Stockholm. Företaget har etablerat sig som ett resultat av avregleringen av fjärrtågstrafiken år 2010. ... Den bytte företaget varumärke från MTR Express till MTRX.

Hur är det att jobba som tunnelbaneförare?

Då arbetet är mycket rutinbaserat och regelstyrt, krävs det att du har förmågan att arbeta systematiskt samt att du är punktlig och noggrann gällande tider och rutiner. Kontakten med resenärer och trafikledning är också mycket viktig, vilket kräver att du har en god kommunikativ förmåga.

Hur fort kör MTRX?

mtrx SNABBTÅG. SWOOOSH! Ibland går det så fort när våra tåg rusar förbi att man nästan bara ser en röd linje, för visste du att våra tåg kan gå upp i 200 km/h?

Relaterade inlägg: