Vilka händelser är Andra sidan baserad på?

Innehållsförteckning

Vilka händelser är Andra sidan baserad på?

Vilka händelser är Andra sidan baserad på?

Andra sidan är en skräckfilm om en liten familj på tre som flyttar in i ett parhus där den andra halvan står obebodd. Filmen är inspirerad av verkliga händelser. Sarah, hennes kille och hans femåriga son Lucas flyttar till ett parhus. Men andra sidan är hemsökt av en ondska, som till varje pris vill ha Lucas.

Vart kan man se Andra sidan 2020?

VIAPLAY

  • Serier.
  • Viaplay Vinter.

Vem spelar pojken i Andra sidan?

Dilan Gwyn som spelar Shirin gör det dessutom bra, liksom för den delen Eddie Eriksson Dominguez i rollen som pojken Lukas.

Vem spelar Lucas i Andra sidan?

Andra sidan FILMRECENSION. ”Radhuset som Gud glömde” skulle vi kunna kalla den här filmen. Det börjar med att ett ungt par, Shirin och Fredrik (Dilan Gwyn, Linus Wahlgren) flyttar in i ett nyköpt hus tillsammans med Fredriks lille son Lukas (Eddie Eriksson Dominguez).

Är The nun verklighetsbaserad?

11. The Nun (2018) Här får vi anledning att återkomma till paret Ed och Lorraine Warren. ... Enligt regissören James Wan är The Nun inspirerad av Lorrain Warrens egna upplevelser av en nunna-liknande demon som hemsökte henne under 1970-talet.

Vart kan man kolla på andra sidan?

Från Andra Sidan - SF Anytime.

När kommer andra sidan?

Streama Andra sidan (2020), Rysare.

Vad döljer sig på Andra sidan väggen?

Exklusiv trailerpremiär: Vad döljer sig på "Andra sidan" väggen? Dilan Gwyn och Linus Wahlgren medverkar i den svenska skräckfilmen som kallats för den första i sitt slag. Se trailern först här på MovieZine. Shirin har just flyttat till ett parhus utanför stan med sin sambo Fredrik och hans son, Lucas.

Vad betyder å andra sidan?

Å Andra Sidan betyder i stort sett samma sak som däremot.

Är The Conjuring verklighetsbaserad?

1 augusti 2013 (Tyskland) The Conjuring/Release date

Relaterade inlägg: