Var utspelar sig Livet efter dig?

Innehållsförteckning

Var utspelar sig Livet efter dig?

Var utspelar sig Livet efter dig?

Den utspelar sig på landsbygden vid ett slott, det pratas en del om kaféer och trädgårdar och mode och så är det något med humorn i boken - alltså inte särskilt brittiskt. Men det var ingen hög tröskel att komma över att den faktiskt utspelar sig i England sedan.

Hur slutar Livet efter dig?

På slutet så väljer Will att ta sitt liv genom dödshjälp trots Louisas kärlek och omsorg. Författaren Jojo Moyes använder sig av ett relativt enkelt språk, med en diskret knasig humor, trots det sorgliga motivet.

Vem har skrivit boken Livet efter dig?

Jojo Moyes Me Before You/Authors Jag har andra berättelser att skriva nu, men om jag saknar henne alltför mycket så kanske jag hälsar på henne igen i en novell en vacker dag … Printz Publishing har gett ut sju av Jojo Moyes böcker, tre i en trilogin ”Livet efter dig” om Lou Clark: Livet efter dig, Arvet efter dig och En andra chans.

Vad heter filmen om Lou och Will?

Livet efter dig. Genre: Drama, romantik. Speltid: 110 min. Skådespelare: Emilia Clarke - Lou Clark, Sam Claflin - Will Traynor, Vanessa Kurby – Alicia Janet McTeer – Camilla, Brendan Coyle – Bernard, Jenna Coleman - Katrina 'Treena', Matthew Lewis – Patrick, Steve Peacocke – Nathan m.

Finns livet efter dig på Netflix?

Lou är en glad och enkel flicka som råkar i bryderier när hon börjar jobba med att sköta om en välbärgad men cynisk ungkarl som blivit förlamad i en olycka. Titta så mycket du vill.

Vad heter filmen om Lou och Will som bygger på en roman av Jojo Moyes?

"Livet efter dig" är precis en sådan där usel och underbar film. Den byggerJojo Moyes bästsäljare från 2012, om arbetarklasstjejen Lou som börjar arbeta som personlig assistent åt den förlamade rikemanssonen Will.

Vart kan man se me before you?

Produktinformation
Körtid‎1 timme och 50 minuter
Språk‎Okänd (Dolby Digital 2.0), Tyska (Dolby Digital 5.1), Engelska (Dolby Digital 5.1), Spanska (Dolby Digital 5.1)
Skådespelare‎Emilia Clarke, Sam Claflin, Jenna-Louise Coleman, Charles Dance, Matthew Lewis
Bildformat‎1.78:1
Studio‎Warner Bros. Home Ent.

Relaterade inlägg: