Hur är Hazel som person förr eller senare exploderar jag?

Innehållsförteckning

Hur är Hazel som person förr eller senare exploderar jag?

Hur är Hazel som person förr eller senare exploderar jag?

Resumé av Förr eller senare exploderar jag Hazel är 16 år och är medveten om att hon när som helst kan dö. Hon är en tonåring som gärna isolerar sig hemma och hennes mamma är därför orolig att hon är deprimerad. Hazel blir anmäld till en stödgrupp för unga med cancer.

Hur upplever Hazel och Augustus Amsterdam?

Mellan Augustus, eller Gus som han kallas, och Hazel utvecklar sig snart romantiska känslor som framförallt Hazel skyggar ifrån – Gus är cancer- fri men Hazel kan dö vilken dag som helst, och hon vill inte att han ska fästa sig vid någon som snart inte kommer att finnas kvar.

Hur gammal är Hazel i The Fault in Our Stars?

5.1 Hazel Grace Lancaster Hazel Grace Lancaster är bokens huvudperson. Hon är 16 år och svårt sjuk i cancer. Trots sin unga ålder vet hon att hon snart ska dö.

Hur är Hazel som person?

Hazel är 16 år och är medveten om att hon när som helst kan dö. Hon är en tonåring som gärna isolerar sig hemma och hennes mamma är därför orolig att hon är deprimerad. Hazel blir anmäld till en stödgrupp för unga med cancer. I denna kommer hon att stöta på Augustus Waters, som följt med sin kompis Isaac till ett möte.

Relaterade inlägg: