Vad handlar novellen Gräns om?

Innehållsförteckning

Vad handlar novellen Gräns om?

Vad handlar novellen Gräns om?

Gränshandlar om tillhörighet och identitet. Protagonisten Tina arbetar som tulltjänsteman och är förbluffande duktig på att ta fast smugglare, med hjälp av sitt luktsinne. Hon kan med det känna människors känslor och rädslor. Hon har sitt arbete aldrig tagit fel, förrän hon träffar Vore.

Var utspelar sig Gräns?

Mellan den 13 september och den 2 oktober pågår inspelningarna av Gräns i Sätila/Hyssna-trakten. De fortsätter sedan i Göteborg fram till den 27 oktober, därefter tar sista inspelningsveckan vid i Kapellskär.

Vem spelar vore i Gräns?

Det tog över ett och ett halvt år att hitta Eva Melander och Eero Milonoff som spelar Tina och Vore.

Är Trolls Disney?

Trolls (engelska: Trolls) är en amerikansk datoranimerad långfilm....Trolls (film)[redigera | redigera wikitext]
Trolls
ProduktionsbolagDreamworks Animation
Distribution20th Century Fox

Hur många Trolls filmer finns det?

Trolls2016 Trolls World Tour Trolls/Movies

Vilka har gjort Trolls?

Trolls 2: Världsturnén är regisserad av Walt Dohrn, som var medregissör av Trolls, och Gina Shay återvänder som producent. Filmens medregissör David P. Smith och medproducent Kelly Cooney Cilella jobbade båda med första Trolls.

Vad heter det rosa Trollet i Trolls?

Gärna skulle de sätta tänderna i trollprinsessan Poppy som är lika glad som buttre Branch är bitter. Medan Poppy tror att allt blir bättre om man bara sjunger och dansar så anser Branch att det är bäst att tiga. I alla lägen.

Vart kan man se filmen Trolls?

Trolls - Film online på Viaplay.

Vem sjunger i filmen Trolls?

Trolls (film)
Trolls
SkådespelareAnna Kendrick Justin Timberlake Zooey Deschanel Christopher Mintz-Plasse Christine Baranski Russell Brand James Corden Jeffrey Tambor John Cleese Gwen Stefani
OriginalmusikChristophe Beck
FotografYong Duk Jhun
ProduktionsbolagDreamworks Animation

När kan man streama Trolls 2?

2020, 1h 30min - "Trolls 2: Världsturnén" finns nu att streama på Viaplay, iTunes, Google Play, Rakuten TV och YouTube Movies och att hyra och att köpa på Blockbuster och SF Anytime. Klicka på en länk för att se den nu!

Relaterade inlägg: