Vart kan man se Micke och Molle?

Innehållsförteckning

Vart kan man se Micke och Molle?

Vart kan man se Micke och Molle?

Micke och Molle - Vänner när det gäller - SF Anytime.

När utspelar sig Micke och Molle?

Micke och Molle: Vänner när det gäller
Micke och Molle: Vänner när det gäller (The Fox and the Hound)
Genreanimerad film, drama
OriginalmusikBuddy Baker
ProduktionsbolagWalt Disney Productions
Premiär (USA) 5 december 1981 (Sverige)

Vem sjunger i Micke och Molle?

MICKE OCH MOLLE 2 (THE FOX AND THE HOUND 2) Credits för svensk version Svenska röster: Dixie Lizette Pålsson Cash Magnus Roosmann Micke Daniel Melén Molle Sam Molavi Lenny Erik Ahrnbom Farmor Viola Anita Molander Gnabberhult Göran Berlander Övriga röster: Annica Smedius Charlotte Ardai Jennefors Mikaela Tidermark ...

Hur slutar Micke och Molle?

Det hela slutar med en lång jaktscen i vilken Micke faller ihop och dör av utmattning. Molle blir senare skjuten av sin ägare.

Vad är Molle för ras?

Dagens huvudfigur har ett långt namn, Swinging Tails Baron De Lestac, men kallas i dagligt tal för Molle. Han är av rasen basset fauve de bretagne, en ras som är fortsatt ganska ovanlig i Sverige.

När utspelas Askungen?

Bakgrund. Motivet för sagan återfinns så tidigt som under det första århundradet före Kristus, i en berättelse av greken Strabo. Där heter flickan Rhodopis och lever i farao Amasis Egypten. En snarlik saga finns också i en berättelse av kinesen Tuan Cheng-Shih från 800-talet e.Kr.

Var utspelar sig Björnbröder?

Handling. Sitka, Denahi och Kenai är tre bröder som lever i Amerikas vildmarker efter istiden. En dag råkar de i bråk med en björn och Sitka dör. Kenai (yngsta brodern), bestämmer sig för att dräpa björnen, och lyckas med detta.

Vem sjunger i filmen Djungelboken?

Rollista
FigurArtSvensk originaldubb
MowgliMänniskaPontus Gustafsson (tal) Stefan Feierbach (sång)
BagheeraPanterGösta Prüzelius
BalooLäppbjörnBeppe Wolgers (tal) Rolf Bengtsson (sång)
Kung LouieBorneoorangutangLeppe Sundewall

Varför dör Lillefots mamma?

Scenen där Lillefots mamma dör efter att ha offrat sig för att rädda Lillefot och Cera från filmens antagonist Vasstand är en scen som jag än idag har svårt att se utan få fuktiga ögon.

Hur dör Bambis mamma?

Under sommaren återvänder Gobo till skogen efter att ha vuxit upp med en man som hittade honom kollapsad i snön under jakten där Bambis mor dödades. Medan Gobos mor och Marena välkomnar honom och firar honom som en människas vän, tycker den gamla prinsen och Bambi synd om honom.

Relaterade inlägg: