Var utspelar sig Sällskapsresan?

Innehållsförteckning

Var utspelar sig Sällskapsresan?

Var utspelar sig Sällskapsresan?

Filmen spelades in i Stockholm (januari–mars 1980), på Gran Canaria och i Rio de Janeiro (Brasilien). Scenerna på Arlanda flygplats spelades in i nuvarande Terminal 5.

Vad är Suntrip?

Det är dags att ta på sig solhatten och följa med de kända reseledarna på en minst sagt oförglömlig kväll. Vad passar inte bättre än en helkväll fylld med härlig musik och galna upptåg, direkt hämtade ur denna klassiska film?!

Är Stig Helmer?

Birkastan, Stockholm. Stig-Helmer Olsson, född 3 juli eller i Stockholm, är en rollfigur som Lasse Åberg har utformat och spelat i filmen Sällskapsresan eller Finns det svenskt kaffe på grisfesten och dess uppföljare.

Vad heter reseledaren i Sällskapsresan?

Ted Åström. Ted Åström spelade den charmiga reseledaren Lasse Lundberg.

Var Gösta Ekman med i Sällskapsresan?

Conversation. Ok, var ärliga nu. Hur många visste om att Gösta Ekman spelar städerskan i två scener i Sällskapsresan? De flesta som har några år på nacken.

Var utspelar sig snowroller?

Filmen spelades in i den schweiziska byn Verbier, vilket exempelvis vid ett par korta tillfällen syns i bild i filmen skrivet på skyltar (kabinbanan med den fejkade bult-scenen var den 30-platsade Croix des Ruinettes–Les Attelas som användes 1957–1994, och den stollift som Stig-Helmer evakueras/firar sig med rep var ...

Hur gammal är Stig Helmer?

81 år () Lasse Åberg/Age

Vad heter Stig Helmers barn?

Max Åberg Anna Åberg Lasse Åberg/Children

Vem spelar Majsan i Sällskapsresan?

Redan i första filmen fick vi möta ”Majsan” som spelas av Lottie Ejebrant. För stjärnan var det långt ifrån den enda filmrollen som hon hade gjort. Även om hon främst är förknippad med just ”Sällskapsresan”, gjorde hon sin första filmroll som Nibban, raggarbruden i Gunnar Hellströms ”Chans”.

Vart utspelar sig Hälsoresan?

Inspelning. Byggnaden som föreställer "Granhedsgården"/"Gustav Vasa Spa" i filmen är Farsta gård utanför Södertälje.

Relaterade inlägg: