Vad handlar Therese Lindgrens bok om?

Innehållsförteckning

Vad handlar Therese Lindgrens bok om?

Vad handlar Therese Lindgrens bok om?

Hon vill berätta om sin egen psykiska ohälsa och få andra att förstå att det här är vanligt och drabbar de flesta människor någon gång i livet. Therése varvar sina egna berättelser och erfarenheter med fakta.

Vem bryr sig pocket?

Vem bryr sig? - pocket, Svenska, 2019 Djurrätt är en hjärtefråga för veganen Therése och hon skildrar här hur det gick till när hon blev medveten om djurens situation och stegvis blev vegetarian och vegan. Det är en personlig berättelse om ett uppvaknande och även en introduktion till ett djurvänligare liv.

Vad heter Therese Lindgrens böcker?

  • -21% Mitt bästa år : en bullet journal för att må bättre. ...
  • Ibland mår jag inte så bra. Therése Lindgren. ...
  • Ibland mår jag inte så bra. Therése Lindgren. ...
  • Ibland mår jag inte så bra. Therése Lindgren. ...
  • Vem bryr sig? Therése Lindgren. ...
  • Vem bryr sig? Therése Lindgren. ...
  • Vem bryr sig? Therése Lindgren. ...
  • Ibland mår jag inte så bra.

Vem bryr sig genre?

Boken finns i kategorierna: Konsumism (inom Sociala frågor & processer) Djur & samhälle (inom Sociala frågor & processer) Vegetarisk matlagning (inom Kokböcker)

Vem bryr sig sammanfattning?

Det är en personlig berättelse om ett uppvaknande och även en introduktion till ett djurvänligare liv. Okej, alla människor kanske inte vill bli veganer, men var och en kan hitta sin grej att engagera sig i. Det handlar om hur man vill leva sitt liv, vad som är viktigt för en själv.

Vad heter Therese Lindgrens första bok?

Therése Lindgren är en av Sveriges största youtubers och dessutom framgångsrik författare. Debutboken "Ibland mår jag inte så bra" sålde mest av alla fackböcker i Sverige 2016 och även "Vem bryr sig?" som kom året efter var en stor succé.

Vad handlar Ibland mår jag inte så bra?

På ett ärligt, personligt och ofta humoristiskt och lättsamt sätt tar sig Therése Lindgren an ett svårt ämne från många vinklar. Hon vill berätta om sin egen psykiska ohälsa och få andra att förstå att det här är vanligt och drabbar de flesta människor någon gång i livet.

Vem brydde sig?

Efter fjolårets succébok om psykisk ohälsa är Therése Lindgren tillbaka med en uppmaning till oss alla att börja bry oss – om oss själva, hur vi lever, vad vi äter, och inte minst: om djuren.

Vem bryr sig recension?

Hela boken känns väldigt personlig och Therese fångar din uppmärksamhet hela boken igenom. Vem bryr sig är en väldigt bra introduktion till att äta mer växtbaserat och mer medvetet. Har du någon gång övervägt att slå om din kost, men behöver en personlig rådgivare så pröva denna boken.

Relaterade inlägg: