Vad är Anders Glenmark opererad för?

Innehållsförteckning

Vad är Anders Glenmark opererad för?

Vad är Anders Glenmark opererad för?

Efter att ha drabbats av en smärtsam kärlmissbildning i ryggmärgen, kavernom, tvingades artisten Anders Glenmark till operation. Men under operationen kom läkarna för nära nerverna och Glenmark blev förlamad i höger sida av kroppen. I tre månader låg artisten på sjukhus.

Vad heter Anders Glenmarks syster?

Karin Margareta Glenmark, född i Tomelilla, är en svensk pop- och rocksångerska. Hon är brorsdotter till Bruno Glenmark och syster till Anders Glenmark. Tillsammans med Anders utgör hon syskonduon Gemini, och tillsammans med farbror Bruno och hans fru Ann-Louise Hanson bildar de gruppen Glenmarks.

Har Anders Glenmark varit sjuk?

Efter att ha tillbringat flera månader på sjukhus, ger nu folkkära artisten Anders Glenmark nytt besked om hälsan. – Man kan säga att det gick halvt åt helvete, säger han till Aftonbladet om smärtsamma operationen.

Vad gör Karin Glenmark idag?

Karin Glenmarks liv bortom artistkarriären Jag har velat ha det så länge, någonstans att gå till några dagar i veckan, sa hon då om beslutet. Karin bor i Ystad, och har tre barn – mellansonen Nils Tull har själv gjort sig ett namn i musikbranschen under sitt alias Melo, och bland annat gjort musik med Little Jinder.

Vad heter Anders Glenmarks pappa?

Bruno Glenmark[redigera | redigera wikitext]

Relaterade inlägg: